-
Quqa #9716 Engem nem érdekelnek az új autók, nem érdekel a szezon fos, nem érdekelnek a tükrök, de! …
Érdekelne, hogy miért nincs ebben az izében rendes fizika. Nem kell, szimulátor csak lenne valami megfogható koncepció az irányításban, de nincs. Az autóknak nincs érezhető súlyuk, mindegyik csúszik, mászik, talán a rally (D) ill. az utcai autók még használhatok, bár azok is csak 700-800-as szintig. A másik 2 fénysebességű utcai spec (P, C) csak az iszonyatos száguldásról szól (állni kell a nitron), de normális féktávot szinte képtelenség találni náluk, kanyarban vagy nem fordulnak vagy csúsznak, keresztben esetleg szögletesen fordulnak, ha meg fékezek egy pöccintést szinte nullára lassulnak. Nekimegyek valaminek, tereptárgynak, autónak, esetleg csak hozzá érek a falhoz egy icipicit és azonnal megperdül, de miért? A tereprally-s cucc (R) meg elpattog mindenen. Ahogy repülnek az autók az meg egy vicc nincs normális ívük, hanem billegnek előre hátra, meg mintha alákapna a szél néha! Szeretnék PvP-zni (más nem is érdekel), de ha bekapcsolva hagyja valamelyik barom a collision-t, akkor arról szól, az egész játék ki lök ki kit. Védekezni meg nem tudsz ellene, nincs is mivel. És annak van előnye, aki nekimegy, a másiknak nem számít, hogy egy Mini megy, neki egy nagy tepsi teher járgánynak olyat lök rajta, hogy bukta az első helyet. (És ha már tepsi az már a szánalom kategória mikor ez a 2+ tonnás vas lehagy mindent. Mindegy, hogy a szuper sportkocsi egy Lambo vagy egy Ferrari legyorsulja, mintha ott sem lenne.) Különben azt sem értem mi a lényege, hogy ki az első. Minimálisan lehet több kp-t bezsebelni a győztesnek, ja, igen ö választ pályát, hát pazar, gratulálok. Esetleg nem lehetne alkatrészt osztogatni ott, az idióta skill kihívások helyett. Elvileg ez lenne a NAGY ONLINE játék , vagy nem? Miért nem lehet választani, hogy melyik versenyen akarok menni, miért választ az első, nem értem? Nem arról van szó, hogy valami kezdő autós játékos lennék, mert az UG-tól az összes NFS-et végigtoltam, Colin McRae-től a DIRT 3-ig jó pár rally-s játékot is kipróbáltam + GRID, F1 szériák is voltak, sőt pár szimulátorba is belekóstoltam, de ennyire irreális irányítást, sebességet meg mit tudom még mit nem nagyon találtam. Ja de, leginkább a Burnout Paradise-hoz lehet ezt hasonlítani.
Komolyan mondom felüdülés visszamenni a NFSW-be pár körre, mert ott lehet érezni, amit ebben nem találok és igen ott akár 10 jó esetben 20 játékost/ismerőst is látok egyszerre.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.03.18. 01:10:07