elso ban elott arrol erdeklodtem, hogy nem akarnek - e veletlenul valami ertelmeset is mutatni az fagyis sticker es a dogunalmas pvp helyett. mondjuk fakcio vs. fakcio ugye crew vs. crew -ra lesz cserelve, bemutatni esetleg, hogy mukodik. esetleg a wallride tenyleg ki lett -e javitva, vagy csak VERY SOON. utana arrol erdeklodtem, hogy mikor hagyja el a jatek a BETA fazist, Soon vagy Very Soon. aztaaaaaaaaaan uhm. masodik ban elott erdeklodtem, hogy valaha probaltak -e 7 baratot egy layer -be rakni mert vert kell izzadni. az ismeretlen random emberek helyett miert nem lehet prioritasba rakni a baratokat a layerben. hogy lehet az hogy minden kerdesre "we are not planning this atm" a valasz - kerdesem az volt egyaltalan terveznek -e valamit. valaszolni nem valaszolhatnak/nem tudnak valaszolni - megis mire vartak egy live stream kozepen. illetve arrol is esett szo, hogy esetleg ha ugy alakul es kivitelezheto akkor a patch -ben leirtak 80% -at legalabb hozzak ossze a maradek 20% az mindegy. mert az elozo patch 20% -os teljesitmenye es a 80% -os hianya utan eleg nagy pain in the ass. Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.03.17. 20:02:54