-
Ratrak #9473 nemtom. de tuti nem ketten, mint ahogy a számok mutatják, amikor csatlakozni akarok...
ha lenne egy lobbi, akkor ott még el lehetne dönteni, hogy ki mit akar/tud, csak egyáltalán LÁSSUK egymást, és lehessen kommunikálni valahogy. Ez a legnagyobb gond ezzel a játékkal szerintem (a fagyásokon kívül): sosem látom, hogy ki van fenn, még a friend-listemen lévőket sem, nemhogy a többi usert. Nincs lehetőségem arra, hogy feldobjak ötletet, amihez, ha van igény rá a community részéről, lehetne csatlakozni. (pl. HC-mode PVP in Midwest. Vagy Drift-cruise in the snow. Vagy Chicago to LA in classic cars, Full Stock only. stb.) Semmi ilyen funkcionalitása nincs a játéknak, ami azért gáz, mert amúgy a beletett száznemtudomhány órám túlnyomó többsége orbitális fun volt, és látszik a perspektíva, meg a végtelen lehetőségek a játékban. Ha mindig lehetne látni 32-64 usert (köztük természetesen "kiemelt helyen" a friendeket), csak lenne ekkora merítésből 4 akivel lehet normálisan versenyezni vagy krúzolni, vagy akármibármi. Ehhez csak egy lobbit kellene összeütni három extra funkcióval, amit programozástechnikailag már év(tized)ek óta sikerült megvalósítani, szóval nem a háztáji féreglyuk-generátorért nyekergek....
#9471: azt én is utáltam a végére.... egyszerűen túl hosszú egy üléshez. (Nálam olyan 1-1.5 óránál van a határ, afölött már nem esik jól)
#9469: jók a képek! Szép élesek is, milyen beállításokkal megy a játék nálad? (Felbontás, AA mód?)
#9467: én is az optimista énednek drukkolok! :) Tény, hogy nagyon fogadkoztak, hogy foglalkozni fognak a játékkal, meg figyelnek a visszajelzésekre, és azért lehet látni ezzel kapcsolatban pozitív jeleket, hogy tényleg. Én egyértelműen úgy gondolom, hogy a készítőknek ez a játék "szerelemgyerek", ez totálisan látszik rajta. (Ettől még nem sírnak, ha meg is tudnak belőle élni, ez meg rohadtul természetes.) Azt viszont én nem tudom megmondani, hogy programozástechnikailag milyen nehéz megvalósítani azt, amiért nyávog a közönség, csak azt tudom, hogy mások máshol már összehozták, ami nem jelent semmit. Lehet, hogy ezt a játékot teljesen más módon építették fel, és ebbe az "épületbe" nem lehet belepasszintani azokat a funkciókat, amiket kér a nép. (Egy velencei cölöpházra ne akarj 50 emeletet felhúzni, hiába van sok 50 emeletes felhőkarcoló világszerte - egyszerűen a két technológia kizárja egymást.)