thecrew.jpg
  • Ratrak
    egen, Bratt Shaw jobban megy nálam, ahol eddig találkoztam a nevével, úgy látom hogy egy kb. 5 perces versenyben kapok tőle pár másodpercet. Ezektől a gyerekektől meg fél percet. Teccikérteni...

Haverom mutogatta a war thunder-t. Ott is három jól elkülöníthető módban lehet játszani, totálisan más élménnyel totálisan más felhasználó-közösséget célozva meg, és működik. Itt annyi kéne, hogy nem szedik szét a PVP szervereket ötfele, hanem tolnának egy közös lobbit, ahol látnád az összes usert, oszt lehetne oszlani. És nem rakni össze az FA-t a nem-FA-val. (Sport és HC között már kisebb a különbség sztem) De ez a halálom, hogy én Midwesten keresek versenyt, és vagyunk 2-en, lehet, hogy a másik öt államban is van 1-1 ember, aki PVP-zne, simán mehetnénk együtt, de neeeeem, mert így nem látjuk egymást. Elfogy a türelmem, átmegyek máshova, ők is átmennek, és sehol semmi fél óráig. Aztán megunom, vagy csak kifagy a játék.... holott simán meg lehetne oldani a dolgot egy közös lobbival, meg két szűrővel nem varázslat, hahó, fejlesztők, a 21. században vagyunk....

Engem az ilyen kihagyott ziccerek jobban zavarnak, mint az, hogy nincs 150 különböző (amúgy tökazonosan viselkedő) autó a játékban. De azért kapunk autókat, mert arra van igény. (Ja, nem, azért kapjuk őket, mert már kész vannak, és nem kapjuk őket, hanem fizetni kell értük, bocsi, így már mindjárt más... :) )