Ne haragudj, de az, hogy egy 290x-en nem fut 60fps limiten simán a játék igenis felháborító. Nem azért vesz az ember 100k+ VGA-t, hogy a fejlesztők szarjanak a termékükre és az ne menjen a kellő sebességgel. A Dying Light is kijött és optimalizációnak híre hamva nem volt stb, mondjuk nem is ide tartozik...
Mellesleg szoktam én is gurulni, van amikor Szabiékkal összeverődünk de akkor is cinkes, hogy gyerekbetegségekkel küzd még mindig a játék a megjelenés után 4 hónappal lassan. Nem is én vagyok az egyedüli, akinek ez a hiba előjön, mert Shelbynek is meg a többinek is van ez a bereccenős, lassulós gondja. De mind1 is, Ubisofttól nem vár mást az ember... Szarnak mindenre rá, Assasin is egy okádék lett szal nem meglepő, hogy a Crew se No. 1.
Remélni tudom én is mint a többiek, hogy javítva lesznek ezek a gondok és igen, ha nem kettesbe gurul valaki hanem mondjuk 6-an 8-an akar, akkor pain in the ass összehozni a közös a layert vagy a pvp küldiket mert szar a játék ezen része. Marcival mi is mentünk valamelyik nap vagy 500km-t együtt, nem is volt semmi gond. De amikor 2 teli crew menne együtt akkor ott már gondolkodik a technika.
Nekem is unalmas olvasni a rinyát, de ez van. Én is fizettem a játékért teljes árat, úgyhogy valahol jogos a sírásom. Béta ideje alatt tele írtam a hivatalos fórumot, azokból lettek is dolgok, de most hiába írogatom ,annyi ötlet meg minden van hogy elveszik. Az meg, hogy egy multira kihegyezett játéknak pont a multis részével vannnak gondok ultra gáz. A kutyát nem érdekli az, hogy be lehet menni a víz alá vagy hogy össze-visza dobálja az acsikat... de ha nincs performance meg normális kapcsolat a szerverrel akkor semmit nem ér az egész.