Ratrak#9071
Tesztelgettem kicsit az új verdákat az Observatory Dash-n.
- Alfa 4C: reménykedtem benne, hogy végre lesz, ami letaszítja a trónról a Kókuszt, de nem, kb. 5 másodpercet kap tőle szegény. Ettől még ő is ad 2-3-at a legjobb hátsókerekesnek is, szóval nem rossz. És szép:
- C63 Merci: ugyanolyan a hangja, mint mindegyik AMG Mercinek a játékban, irányításra az SL-nél szerintem kicsit "hubogósabb", nem olyan stabil, nem olyan pontos. Ettől még csecse gép ez is:
- Saleen S7: sosem volt egy szép jármű szerintem, de ilyen orrtolós viselkedést akkor várnék csak tőle, ha legalább másfél tonna lenne a motorháztető. Tragédia... Ettől még jó időt lehet vele menni, de hogy nem MR-ként viselkedik, az hótziher. Nagy csalódás nekem, ezért megbüntettem szegényt egy ilyen szín-felni kombóval:
Amúgy lehet tudni valamit arról, hogy változott-e már a Mini viselkedése hivatalosan? Mert gyakorlatilag nem, még mindig 3 autóval megyek 4:00 alatti időt, és ez továbbra is a Kókusz-Mini-Gallardo. A többi 4 fölött van, a hátsókerekesek 4:03-04 körülnél kezdenek (Z4) a többség 4:10-13 magasságában tud nálam. Az meg - ha verseny van - nagyon nem mindegy, hogy egy 4 perc körüli távot valami 15 másodperccel gyorsabban vagy lassabban teljesíti... Ennyit az egyensúlyról.