Ratrak#8898
a játékot kontrollerre optimalizálták, egyértelműen azzal lehet a leggyorsabb az ember (vagy piszkos sok gyakorlás árán kormánnyal, igaz Marci? :) )
Nekem elég volt csak az egyik érzékenységet lejjebb venni kb. két "klikkel" és úgy már oooptimális :)
Más. Vmelyik nap nosztalgiából elindítottam a Driver SF-t, apám, hogy ott mennyivel jobbak az autók hangjai.... Aztán megnéztem pár videót a bétákból, és esküszöm, hogy ott is sokkal jobbak voltak, mint a véglegesben Ezt valahogy nem értem. Ha adott a technika/lehetőség, és már meg is csinálták korábban, akkor miért butítanak le valamit (lásd FPS-gond béta vs. végleges)?! Ez csak azért zavaró, mert egy autós játékban a hangok nagyon sokat tudnak dobni/rontani az élményen (anno azért játszottam olyan sokat a Shift2-vel meg a Ferrari Challenge-el is, mert rohadt jók voltak a hangok, nem azért, mert annyira jobb szimulátorok lennének, mint akár a GT-sorozat, akár az őskövület LFS (Assetto Corsa még nem volt akkoriban)) Az FMOD pedig csodákra képes az értő kezekben, kár, hogy ennyire nem használják ki... :(