thecrew.jpg
  • Ratrak
    Délen és keleten tűnt fel nagyon, hogy sokat kell szenvednem többnyire, ha meg akarom dönteni a skilles pontjaidat (van, hogy sikerül, van, hogy nem) szóval jókat meccselünk így átvitten is. Így aztán látom, hogy többnyire C Bentley-vel mész, míg én többnyire az SLS-t használom ugyanerre :)

Most tuningoltam egy fullos C Minit (most jött össze mindenből az 50-es), és tényleg nagyon gyors, teszteltem és gyorsabb is valóban, mint az SLS. De valszeg csatlakozom "kékvérű barátomhoz" és nem használom csak ezért, maradok a bevált SLS-nél én is. ;)

Más. Most, hogy már csak egy terület van hátra, mindenhol máshol megvan az összes platina skillem, kezdem érteni a randomgenerátor működését. Amikor első pontszámot megyek a barátlistámon, akkor többnyire 45 fölöttit, de sokszor 47+-os alkatrészeket dobál (az 50-es így is ritka, mint állat, rengeteget megyek R spec kocsival, és még mindig nem maxos...) Amikor második-harmadik pontszámot megyek, akkor általában 43-46 közöttit kapok, amikor meg vacakul sikerül a dolog, akkor eláraszt 40-42-esekkel. Mindig első alkalommal próbált skillről van szó! Ha többedszerre fut neki az ember, akkor ez már nem tapasztalható. És persze ettől még volt olyan, hogy "éppenhogy-platinánál" is megdobott egy 50-essel, és überjól sikerültnél is kaptam 40-est, csak nem tendenciózusan.

Ez csak azért is lehet érdekes, mert a játék megjelenésekor nem játszottam vele túl sokat (húzós időszak volt), és akik akkortájt sokat tolták a skilleket, nagyon hamar prezentálták a maxos autókat minden specből. Most már sokkal nehezebb/lassabb a dolog (ugratásnál főleg, azt mindenki rommá tolta már). Mondjuk. lehet, hogy nem a barátlistán, hanem a világranglistán múlik a dolog, ezt így nem csekkoltam, de ettől még feltűnt.