thecrew.jpg
  • Ratrak
    nekem tetszenek a spec-ek, egyiket sem tartom fölöslegesnek, és jól meg tudják változtatni egy-egy autó karakterét. Az mondjuk gáz, hogy a race line skillek 95%-a földúton megy, és bizony a Raidek jobbak benne, mint a Dirt-ök, pedig ha valahol a Dirtnek kellene királynak lenni, az a földutak ("rally"). Ettől még szeretek D-vel menni, mert fun. A Street is nagy fun, azzal csak az a baj, hogy kb. akkor játszol vele utoljára, amikor még 20. szintű vagy, és van vagy 300-as kocsid. Pedig egy jó 1299-es Street verda nagggyon hangulatos tud lenni, és jó sofőrrel meg tud izzasztani pár Perf-es kocsit is... (precision skillhez sem rosszak néha, ha rosszabb az útminőség pl.) Csak összességében kevés hozzájuk a küldi. Az én szívfájdalmam az, hogy Full Stockkal nem lehet versenyezni. Egyáltalán. Pedig nagyon poén lenne. Vagy olyan Faction küldi, amikor úgy kell elmenni A-ból B-be, hogy ne törd a verdát... azokat nagyon komálom, simán mehetne egy-egy Full Stock-al is. Szóval ilyen jellegű tartalmat hiányolok még. De ha megcsinálják azt, ami a TDU-kban volt, hogy saját útvonalat tervezhessek checkpointokkal, és azt el lehessen menteni/átküldeni egymásnak, és ott tolni a versenyeket/krúzokat, akkor onnantól számomra kánaán, ha semmi mást nem adnak hozzá tartalomként, én elleszek azzal is pár évig.... :) Persze, valami azt súgja, hogy ilyen nem lesz, onnantól senki nem tolná a hivatalos tartalommal... :(