thecrew.jpg
  • Ratrak
    Most nem védeném a mundér becsületét, de szerintem a 4 fős crew-k amúgy pont ideálisak. Az a gond, hogy ez így limittel szerepel, mert így lehet miatta nyavajogni. De igazából annál többen nem nagyon tudnának hatékonyan együttműködni, úgyis szétszakad a banda! Ez nem egy pálya-szimulátor (ahol mindenki egyfele megy, vannak versenyszabályok, stb, stb, stb.), ha meg mindenki elindul összevissza (vagy mondjuk leesik a hegyről, frontálisan ütközik egy szembejövővel, beesik két ház közé, stb), abból csak káosz lesz. Egy krúznál valóban gond a 4 fős limit, sehol máshol (értsd: versenyek, játék-küldetések) nem igazán az, ha belegondoltok. Komoly szimeknél sem jön össze minden alkalommal 8+ fő (ligákat hagyjuk, az más sztori) egy ilyen light alaphangulatú játéknál nem gondolom, hogy a kezdeti kb. 1 hónap lelkesedése után sokaknak komoly hátránya lenne a limitből. Csak bosszantó, hogy VAN, tudom... :) De valszeg elég bonyolult programozói feladat lenne megoldani egy ilyen szabadságfokú játéknál az ennél több szereplős működőképes multiplayert. Hangsúly a működőképesen, meg a szabadságfokon. Nekem inkább az nem világos, hogy hogyan fogunk "egymásra találni" a játékban, ha egyszer eldöntöttük, hogy oké, most csapatunk egyet, valamint, hogyan lehet majd megoldani, hogy csak azok jöhessenek, akiket szeretnénk - az ellenfél csapatba is akár. (jelszavas layer-alkotás?!) De gondolom nálam sokkal okosabb és főleg hozzáértőbb emberek dolgoznak ezen, megoldják valahogy... :)

A tükör tényleg gáz. Sajnos, erre nem lehet mit mondani, egyszerűen így gagyi és zavaróan gagyi. Ha jól emlékszem, a DriverSF-ben sem volt rendes tükör, de ott megoldották, hogy ne legyen zavaró (kb. ne tűnjön fel), és ha már a banda egy része onnan jött, hozhatták volna magukkal a tudást is... ;)