thecrew.jpg
  • Skyline
    "A GTA V területét az autópályán kb. 10 perc alatt körbelehet járni,"

Magyarul egy percet nem játszottál a GTA 5-el,mert 10 perc alatt helikopterrel körberepülni sem lehet....

Egyébként van alapja az összehasonlításnak,oké, aláírom kisebb ott a map. Denem annyiszor mint ahányszor jobban néz ki a játék.
    Crew látványvilága a játékos autók kidolgozásán kívül okádék. A civil forgalomnál amikor megláttam hogy egy doboz amire rá van rakva négy sötét bádogablak amin be se lehet látni, gyakorlatilag a Playstation 1-es idők jutottak eszembe...

Elhiszem hogy vannak akiknek ez a játék maga a mekka... Ugyanakkor a realitás talaján maradva, egy totál középszerű játék az egész középszerű megolsáokkal átlagon aluli látvánnyal és fizikával. Persze irdatlan nagy a bejárható terület. De bontották volna szektorokra..vagy "megyékre"...Bár a fejlesztőcsapatból kiindulva nem csoda hogy minden megoldás átlagos vagy átlagon aluli... A P2P rendszer és a tuningalkatrészek versenyeken és challangeken való kinyerése boltokban való vásárlás helyett pedig az egésznek a temetője.

//A lentebbi videó baromi hangulatos, de amikor üldözi a rendőrautó és belenéz a VISSZAPILLANTÓTÜKÖRBE röhögtem egyet és kikapcsoltam..:D