thecrew.jpg
  • Ratrak
    Egyetértek, a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél. Ha kevés, de jól kidolgozott, érezhetően különbözően reagáló, eltérő hangulatú járgány szerepel, az sokkal többet ér, mintha van 1000 autó, de az mind egyformán viselkedik (lásd GT sorozat újabb inkarnációi). A fejlesztők mondták is, hogy iszonyat meló megcsinálni minden kocsi minden spec-ét, nem csodálom, hogy nem tömik annyira tele a játékot mindenféle járgánnyal alapból. Oszt majd lesz mit DLC-zni, ez is vastagon benne van a dologban úgy vélem. Én spec F430at szeretnék nagyon (a 458 nem annyira jön be), meg Yellow Bird-öt, esetleg egy E36 széttuningolhatóan mindenfélére, és köszönöm, megvagyok... :) A szuperautók nem vonzanak annyira - valahogy úgy tapasztaltam eddig, hogy az adott kor szuperautóit előszeretettel teszik be a játékokba, és mindig csalódást keltenek, valahogy sosem mozognak hihetően számomra. Persze, nem vezettem még szuperautót, de értitek... Így is lesz benne Laferrari, meg Pagani, meg überLambo, oszt' lehet kitolni a szemüket is... Én többre értékelek egy "buta, de őszinte" oldschool vasat, amivel küzdeni kell, de ha kiadja, akkor jutalmaz is. Ízlések és pofonok, persze. Remélem a játék fizikája támogatni fogja a terveimet... ;)