thecrew.jpg
  • Ratrak
    ez a fekete dög megvett kilóra!

én lfsben sosem tudtam driftelni (max a falig :) mert mindig túlpördültem), a pályaverseny viszont volt, hogy nem ment olyan nagyon rosszul, de pl. nfs ug2-ben meg driversf-ben meg tök jól ment, és élvezetes is volt a drift számomra. Életben még nem próbáltam, nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre amit láttam a beta-s videókból, jó lesz az a drift itt is... :)

Thaddeus: ha a ps4-es játékosok egy szerveren lesznek (oké, mondom máshogy: együtt játszhatnak) a pc-sekkel, akkor lehet, hogy megérheti a konzolra megvenni, ha épp az tetszik, de ha nem, akkor (főleg olyan gép birtokában, mint ami neked van) nemigen hiszem, hogy bármi érv szólna a konzolos verzió mellett - kivéve, ha minden haverodnak van ps4-e, és mindenki arra veszi meg. Ha jól sejtem, itt a többség pc-n tolja majd, és a crew egyik legnagyobb erénye pont az együtt gurulásban rejlik, így ez szerintem fontos szempont. Az a tény pedig, hogy pc-re már két open betat is csináltak, szerintem elég jól jelzi, hogy itt nem egy konzolról pc-re butított fostalicskáról lesz szó, hanem azért foglalkoznak a pc-s játékosokkal rendesen. (persze, ettől még lehet, hogy pc-n gagyivackot kapunk majd ultra-n is, ps-en meg nem, de van egy olyan sejtésem, hogy még ha úgy is lesz, ezen az áldatlan állapoton változtatni fognak.) A játék fejlesztése régebben indult, mint ahogy a nextgen konzolok megjelentek, nem hiszem, hogy maguk alatt vágnák a fát egy olyan blamával, hogy rosszabb lesz a játék pc-n, mint ps-en. Akkor meg megintcsak: mi szólna a ps mellett? (Nekem spec. csak az exkluzív címek: GT-sorozat, GOW sorozat, Uncharted-ek, de persze ízlések és pofonok....)