Nem fogok senkivel vitázni mert fölösleges meg mindenki elmondhatja a véleményét. Azonban néhányan itt úgy sírnak mintha már megvették volna a játékot és utána szembesülnének a bugokkal vagy hiányosságokkal. Volt 2 nyílt béta, itt a topicban szerintem mindenki kapott/szerzett/csórt kulcsot aki kiszerette volna próbálni, szóval tudja az itt "lakók" 99,99%-a, hogy miylen lesz a játék és mit lehet tőle elvárni.
Hiányosságok persze vannak, én is írtam sokat a bétás fórumra ezzel azzal kapcsolatban. Ennek ellenére én előrendeltem a játékot mert kategóriájában nincs jelenleg párja. Én úgy gondolom, hogy ez a játék messze nincs kész. Megjelenés után tutira kerülnek bele úgy dolgok, jobban lesz idejük a nép nyűgjével foglalkozni és akkor ebből lehet egy tuti kis játék. Persze apró hibák meg a visszapillantó hiánya kicsit zavaró lehet, de van egy tucat más feature a játékban ami kárpótolja ezeket. Jelenleg ennyivel be kell érnünk. A grafika miatt meg kár rinyálni, mert ha alávágtak volna vmi über grafikát akkor azért sírna a fél fórum mert fos a gépe és nem bírja a vas.
Szóval akinek tetszik a béta alapján az rendel/veszi, akinek nem az meg nem. Ilyen egyszerű. De itt egymásnak esni hülyeségeken totál értelmetlen. Olyan játék meg sose lesz ami mindenkinek megfelel és az igényét kielégíti. Nekem elég az, hogy a barátaimmal gurulhatok a mini Amerikában gyönyörű tájakon. Nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek vagy hiányolok, de mégsem sírom tele a fórumot. Aki pedig továbbra is rinyál, a nem tetszését a hivatalos Ubi forumon közzéteheti, ahol talán az illetékesek el is olvassák.