Rony94#3627
Panaszkodhattok, de én elő fogom rendelni és rohadtul jól fogok vele szórakozni. Nem értem, én a béta alatt alig figyeltem a grafikát, sőt én alapból úgy tudtam hogy ez még prev-gen játék, akkor most miért kell rámondani hogy csúnya meg ilyenek? A grafika hozza az elvárhatót, nem ez lesz a legszebb játék a piacon, de nem is ez volt a cél. Az USA kicsinyített másán élvezet vezetni már csak úgy magában is. Fényes nappal mikor megérkezünk Miami-ba vagy mikor éjszaka meglátjuk Las Vegas-t, az leírhatatlan érzés. A játékból hangulat árad. És ez még csak a solo része. Ha ismerősökkel vagyunk, ezt az érzést megduplázza. A tükör pedig a legkisebb bajom a játéknál, de most komolyan, ez csak egy tükör.
A The Crew lesz az, amit már régóta várok az NFS szériától. Csak míg az EA egymás után adja ki a szarabbnál szarabb NFS részeket, addig a Ubisoft maga alá vette a TDU-s srácokat és megcsináltatta velük ezt. És mennyire jól tették. Jó játék lesz ez, nem kell kiakadni a rohadt visszapillantóért. :) Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.07. 19:51:56