thecrew.jpg
  • Norby646
    A pályalevágás engem is marhára idegesített pvp-ben. Az a baj hogy a játékosok mindig a kiskapukat keresik ahelyett hogy fair módon játszanának. Ez minden multiplayer játékra vonatkozik, egy fps játékban is az az első, hogy keresik a bugokat meg a rejtekhelyeket. Az egyetlen megoldás a pályaelhagyásra ha lekerítik az egész útvonalat.

Más: Össze lehetett szedni a pénzt új autókra, a lényege az egésznek az volt hogy találd meg azt a küldetést (a fő küldetések közül), ami a legrövidebb idő alatt a legtöbb pénzt hozza. Én alapjáraton 40párezret szedtem össze úgy, hogy egyszer már kicsit felturbóztam a challenger-t, majd a hegyi nissan 370z-s dirtis küldit csináltam meg kb. 20x-25x, majd a már korábban említett saint louis-ban lévő raptor kiütős küldit csinálgattam, mivel ~15mp alatt ki lehetett ütni a raptort. A perkeket meg úgy variáltam, hogy amíg csináltam a küldiket addig a xp és bucks boost perket maxoltam (ez ugye több xp-t meg pénzt adott a küldetésekben), majd miután összegyűlt a pénz, akkor meg átraktam az összes perk pontot az "árengedményes" perk-re, ami ha jól emlékszem a megszerezhető perk pontokkal 27%-nyi árengedményt adott a megvásárolható autók árából. Így 62-63000 pénzért vettem meg a raptort, rácsaptam a lvl 10-es street tuningot, a dirt tuningot + testre szabtam és raktam bele 1-2 tuning alkatrészt is. A charger-t is megvehettem volna, a skyline-t is, a golf-ot is, viszont a többi veterán amerikai verdához már túl sokszor kellett volna ismételgetni a versenyeket, ahhoz meg nem volt kedvem. Pedig az impala tetszett függetlenül attól, hogy nem vagyok oda a klasszikus autókért. De amúgy vérhugyozás összeszedni a pénzt 1-1 autóra ez tény.

Lőttem 1-2 képet, sajnos a photo mod hiányában néha nehéz úgy beállítani a kamerát, hogy az egész autó benne legyen.

És végül ilyen a dirt tuningos raptor: