Quqa#3390
Nekem működött csak az adott város repterére (vagy a vonat áll.-ra) kellet menni és onnan bárhova lehetett utazni, mint Harry Potter (ez vicces volt ), ahol volt célállomás, így jutottam el Vegas-ba és Los Angeles-be pedig nem autókáztam el addig. Nekem a mobil telefonnal „ESC” ( (sokáig az se tudtam mi az) voltak gondok néha semmi sem működött, így kilépni sem tudtam csak egyéb alternatív megoldásokkal.
Más:
Amit leszűrtem a pár nap alatt egész jó az irányítás vagy könnyed tanulható, de az érdekes volt hogy a Mustang jobban tapadt (kezelhetőbb) kanyarban, mint az öszkerekes GT-R vagy hogy a stock Focus elver minden ahogy próbálgattam vásárlás előtt (mind kezelhetőségben mind gyorsulásban, ami nálam jó hír, mert nagy kedvenc a Dirt-ből nem úgy mint az előbbi, persze egy EVO vagy VRX jobban kéne) nem is beszélve felhúzva (sajnos ez nem sikerült, mert vége lett), ezt megtapasztaltam a P2P pályákon. Előbbin sikerült mennie valakinek Detroit-ban, mert nekem csak New York-ban azon a 4? pályán. Az is érdekes volt, hogy néha lehetett választani a pályák közt, máskor sorsolt, ez mitől függ?
Nézegettem az új autókat, ugye először meg kell venni a street felszerelést utána lehet azzal versenyezni, de az nem teljesen tiszta hogy a tuningokat, amit már megnyertem azt csak meg kell venni? Utóbbit ma nézegettem és ott volt a tuning műhelyben viszonylag olcsón, ezzel ellentétben a matricák (amiket észre sem vettem pedig egész jók is voltak) ára jó borsos volt, szintúgy az egyéb kiegészítőknek pl. felni, spoiler, stb. Igaz az MP jól fizet, pár kanyar alatt megvannak az olcsóbb járgányok.