hát, most hogy elejétől fogva nekem is van hozzáférésm a bétához, most annyira nem jött be a játék.
ahoz képest, hogy CREW a neve, és arrol kéne szólnia hogy multiba csapassuk akár küldetést, verseny, akár csak sima krúzt (ugye ezekhez van a pályákon külnféle "verseny" feladatok útközbe; mikor beálitjuk hogy ide akarunk elmenni de nincs teleport mert még nincs felfedezve az út, akkor először el is kell oda menni, aki TDU-zott valaha is, az tudja... ezek jópofák. főleg ha csapatostul megyünk.
de ahoz képest hogy van fent már pár friend U-Playen, senkit se rak ugyanazon rétegre. maximum térképen láthatom hogy hol vannak egyesek, jó esetbe. van amikor ezt sem mutatja)
az autók fejlesztései eléggé tul van bonyolítva. mindenféle pontok vannak, meg bónuszok + xp-k, perkek... wháá.. persze lehet még csak nem látom át, de perpill ez még igy eléggé túlkomplikált.
a másik nagyon zavaró még nekem, az az állandó mozgó indulás.
jön egy verseny, bár visszaszámol 3-tól, de akkor is magátol szépen elrajtol és csak azután kapjuk meg az irányitást.
de ez még a jobbik eset, a legtöbször szépen megy a videó, ahog haladunk egyszercsak már én vezetek.
ugyanez akkor is ha véget ér egy feladat, küldetés, verseny, mutatja ahogy elindul az autó, bejátszás és már adja is az irányitást ugy, hogy közbe vezet....
akkor a forgalom nagyon béna. most volt verseny ahol szembe forgalommal kellet menni egy rvidke szakaszon. persze, hogy mikor az ellen megy neki szembe, szépen kikerüli, amikormeg én , nem kerülne ki, sőt, hamásik sávba megyek, belém jön :O
Néha a fizika is elég gyökér. vannak a vizes bólyák, neki megyek 50-el, és akkorát kezd el repülni, hogy öröm ha nem talál el egy repülőt :D
(van hogy rendőrök utlodzek, nekem jöttek és én kezdtem el repülni)