13251
-
azt pl. észrevettem délután, hogyha én indítottam egy layert, az én gépem befolyásolta a többi játékos gépét is, és most nem csak arra gondolok, hogyha nálam laggolt a játék akkor másnál is laggoltak a civilek, hanem ha én leraktam tálcára a játékot, a többi játékosnál fekete képernyő lett :DD -
ezvolt a beta1 be is egy instabil fos volt, az utolsó napra hozták helyre betonstabilra nemfagyott nemdobált stb, egyébként ahhoz képest minden tekintetben visszafejlődés tapasztalható optimalizáció, civilek....gyakorlatilag az összes említett dolog személy szerint nem is értem ez hogy beta2 és mit csináltak azon kívül hogy elbaszták azt is amit beta1 be végülis megjavitottak -
Rev Hard #2818 Ami még engem eléggé zavart, hogy az irányítást csak részben lehet beállítani, az opciók felén lakat van. Úgyhogy számos dolog nem éppen állt a kezemre.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.26. 00:56:02 -
Rev Hard #2817 Na most hogy kipróbáltam a játékot, az a véleményem róla hogy ez még nincs annyira kész mint amennyire eddig próbálták ezt elhitetni. Az optimalizáció gyerekcipőben jár, sűrűn kifagy, egyszer a gépet is resetelni kellett úgy megmattult minden, és grafikai hibák is akadnak bőven. Mindemellett teljesen random ahogy egy session -be kerülnek az emberek, nincsen egy join gomb ha valakihez csatlakozni szeretnék, és ha mégis sikerül csatlakozni alig pár percig stabil aztán szétdobál. Azt meg hagy ne említsem hogy a civilek mit művelnek.
Ezektől eltekintve van a játékban potenciál, a fizika rendben van, ha a következő pár hónapban nekifekszenek a hibák kijavításának szerintem megütheti majd a TDU 1 szintjét, vagy akár újabb mércét emelhet. -
Az Uplay-en felvett friend-eket látom mindig a térképen, amikor online vannak, de sem odagurulással, sem fast travel-lel nem kerülünk egy layerbe, ez a része még nehézkesebb, mint a TDU2-ben volt, pedig abban aztán legendásan sz@r volt.
Sima krúzolás közben négyszer fagyott le.
Az ajtók, ablakok nem nyílnak F9-F10-F11-el. -
fernandez93 #2815 3 óra játék után az a véleményem , hogy sokkal inkább hajaz egy Need For Speedre nagy területtel , mint egy TDU-ra...Nincs meg szerintem, benne az a feeling krúzolás szempontjából , és a fizika is elég érdekes.Belső nézetből meg nem igazán jött be , és nem is jutott volna eszembe, hogy rádugjam a gépre a G25öt..TDU-ba viszont belső nézetbe G25-el teljesen jó volt , de a itt inkább külső nézetből mentem.Billentyűzetes játék.Szerintem teljes más mint a TDU.Attól független nem egy rossz játék , de nekem Need for Speed-es, amihez képest 100x jobb.. de TDU-tól elmarad szerintem. -
7-től fél8-ig szenvedtem hogy SENKIVEL nem tudtam egy layerbe kerülni, akkor kiírtam a ts-t, felmentünk rá páran és 10után nemsokkal hagytuk abba, mert leállt a szerver :D -
hát, most hogy elejétől fogva nekem is van hozzáférésm a bétához, most annyira nem jött be a játék.
ahoz képest, hogy CREW a neve, és arrol kéne szólnia hogy multiba csapassuk akár küldetést, verseny, akár csak sima krúzt (ugye ezekhez van a pályákon külnféle "verseny" feladatok útközbe; mikor beálitjuk hogy ide akarunk elmenni de nincs teleport mert még nincs felfedezve az út, akkor először el is kell oda menni, aki TDU-zott valaha is, az tudja... ezek jópofák. főleg ha csapatostul megyünk.
de ahoz képest hogy van fent már pár friend U-Playen, senkit se rak ugyanazon rétegre. maximum térképen láthatom hogy hol vannak egyesek, jó esetbe. van amikor ezt sem mutatja)
az autók fejlesztései eléggé tul van bonyolítva. mindenféle pontok vannak, meg bónuszok + xp-k, perkek... wháá.. persze lehet még csak nem látom át, de perpill ez még igy eléggé túlkomplikált.
a másik nagyon zavaró még nekem, az az állandó mozgó indulás.
jön egy verseny, bár visszaszámol 3-tól, de akkor is magátol szépen elrajtol és csak azután kapjuk meg az irányitást.
de ez még a jobbik eset, a legtöbször szépen megy a videó, ahog haladunk egyszercsak már én vezetek.
ugyanez akkor is ha véget ér egy feladat, küldetés, verseny, mutatja ahogy elindul az autó, bejátszás és már adja is az irányitást ugy, hogy közbe vezet....
akkor a forgalom nagyon béna. most volt verseny ahol szembe forgalommal kellet menni egy rvidke szakaszon. persze, hogy mikor az ellen megy neki szembe, szépen kikerüli, amikormeg én , nem kerülne ki, sőt, hamásik sávba megyek, belém jön :O
Néha a fizika is elég gyökér. vannak a vizes bólyák, neki megyek 50-el, és akkorát kezd el repülni, hogy öröm ha nem talál el egy repülőt :D
(van hogy rendőrök utlodzek, nekem jöttek és én kezdtem el repülni) -
úgy csináltuk meg aranyra a küldetést, hogy egyikünk se ért hozzá az autóhoz amit tetőre kellet rakni :DDD
-
nem nincs, BMW sincs, és térkép sincs mert a játék elején megmutatja az összes kereskedés helyét és bármikor megtalálod őket a térképen :D -
Minden gép van a betaban? a BMWket hol találni? van ilyen bolt térképünk mint TDUknál volt?
-
Elnézve az árakat (bár még változhat) szerintem a sima dobozos verzió 9000-ért a legjobb vétel. -
Karanténba bemész jobb egér a legutolsó bejegyzésen és megnyomod, hogy "visszaállítás és hozzáadás a kizáráshoz" utána ugyanitt a "Javítás". Úgy lehet berakni a kivételek közé. Ha ellenőrizted a játék fájljait akkor bemész a Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Beta)\uplay_download\750 mappába. Onnan kimásolod az exét és berakod a játék főmappájába (Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Beta)\) -
Meg kell csinálni az első pár küldetést/feladatot és csak utána dob online játékosokat. -
tothbalu99 #2805 Hogy lehet berakni? -
HÁHÁ!!!! Hálám üldözni fog.... úgyhogy kezdj futni 
-
tumpi #2803 Egy úr vagy! Köszi! -
Rev Hard #2802 Lehetséges valahol más játékosokra csatlakozni ? Már egy ideje gurulgatok, csinálok ezt-azt de sehol senki a gép játékosain kívül. -
Csabesz001 #2801 Örök hálám, hogy megosztottad. :) -
The Crew BETA kulcsot oszt az NVIDIA. Siessetek mielőtt mind elviszik.
http://nvda.ly/AHDwC -
Avast berakja a karanténba az exe filet. Hozzá kell adni a kivételekhez és elindul.
Egyébként én nem látok semmi forgalmat, tiszta üresek az utcák. Az normális? :D -
Dettó :(
Meg spontán le is fagyott egyszer. -
tothbalu99 #2797 En pl el se tudom inditani a jatekot, ugyanazt irja mint #2771-ben -
A játék BestBuy :D
UI: Kiderült mennyit ér a Gold editionhoz adott 10.000 CrewCredit... SEMMIT! 1db AZAZ 1db legolcsóbb matricát lehet belőle venni
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.25. 20:46:05 -
érdekes, hogy már egy jó orája senkit nem látok online. márint külföldieket se a térképen. eddig legalább mindig voltak emberek de most meg senki. -
De gondolom account kell hozzá... ahhoz meg serial az accountra hogy le tudjam szedni... nem? -
ast00 #2793 Leszeded Uplayt, onnantól 15 gigát kell leszedni. -
Csabesz001 #2792 Nagyon megköszönném ha esetleg valaki megszánna egy béta fiókkal (akár egy napra vagy délutánra is). Sajnos erre sem kerültem be. :( -
Ha épp úgy van még le is kell tölteni... mekkora ez a cucc? csak úgy programon kívül le lehet tölteni? hátha...
-
-
ast00 #2789 Elvileg az sg közös fiókkal kipróbálhatod. Éppen szólnék a fiók tulajának (Aullah ha nem tévedek) hogy részemről szabad, de offline.
Szóval: Az sgkozos fiók használatát befelyeztem, innentől használja aki akarja, jelszót meg Aullah adta nekem, én nem fogom tovább adni. -
Egy kis béta.. -
Vagy 300.000 píz az Impalára vagy a 67-es Pacira :D -
mikéne ? :D -
Challenges offline,allandoan ezt irja ,igy nem tudok online menni,hol lehet atallitani a profile menu hol van? -
Nincs valaki adakozó kedvében?
-
Az odáig ok, csak ez már a második béta, plusz november is itt van mindjárt és azért a tükrökön kívül van még hiba meg javítani való. Mondjuk engem annyira nem zavarna mert nem használom a belső nézetet de azért TDU1/2 szinttől ne essünk már vissza ha egyszer ennyit várunk erre a játékra. -
No comment. -
Volt már erről szó. A szöveges chatre meg az irányítás configolhatóságára is ezt mondták, aztán a sok kérés miatt megcsinálták. Reméljük így lesz a tükörrel is. -
Gyerekek!!! Kezdek kételkedni.... UBI forum
Playerek felvetteték h belső nézetben jó lenne a középső tükör h lássák mi van mögöttük, ne kelljen feszt a billentyűt nyomkodni ha az ember hátra akr nézni. Erre mondja a UBI tag h megkérdi h egyáltalán tervbe van e véve a tükör és kicsvel később írja, hogy nincs. WTF????
2014 és nincs a kocsi belsejében működő középső visszapillantó, sőt, nem is tervezik megcsinálni. Ezek után nem is remélem, hogy a sima oldalsó tükrök működni fognak-e. Pofám leszakad...