thecrew.jpg
  • Ratrak
    Érdekelne, hogy szokott-e valaki olyan elmeháborodott dolgot csinálni játékban (pl. TDU-k) hogy úgy vezet, mintha valóban a kocsiban ülne, és csak egy élete lenne, és ha 30-nál nagyobb seb. különbséggel ütközik, az gyak. halál? Magyarul, hogy "KRESZ-közeli" tempóban vezetsz, lakotton belül 50-70-el, azon kívül meg mehet gyorsabban, de semmi 250-300-as száguldás (max autópályán, de leginkább ott se), beláthatatlan kanyarok óvatos megközelítése, előzések megfelelő időzítése, két autó közötti elsuhanás mellőzése, ilyenek. TDU2-ben toltam pár ilyen Ibiza-kört (Hawaii-on túl sok az autópálya az én ízlésemnek), tök hangulatos volt, csak a pocsék fizika, meg a lámpaszinkron mindig belerondított az élvezetbe. Ja, még annyi, hogy minél kevesebb autópálya, minél több szerpentin. Csinál vki ilyet, vagy inkább zúztok, amit bír a verda, ütközésnél meg veszít 50 km/h-t, kit érdekel?
    Már csak azért kérdem, mert azokban a videókban, amiket "krúzról" láttam, 250 alatt nemigen mentek a népek. Az meg nekem nem "krúz", de ugye ízlések és pofonok... érdekel, hogy van-e olyan itt, akinek hasonló az ízlése az enyémhez etéren.