13251
-
az egyik béta teszter videójából végre kiderült, hogy ez SL63 AMG :D
-
Stockbauer33 #2514
-
- a season pass egy évig tartalmazza majd a dlc-ket, várhatóan 2évig készülnek majd dlc-k.. szóval ezzel még nem kapnánk meg az összes dlc-t :D
- lesznek ingyenes dlc-k is
- a fejlesztők még legalább egy évig dolgoznak majd a játékon megjelenés után is, nem csak új járművek, de új játékmódok és egyéb tartalmak is várhatóak
- MadManCK elárulta, hogy vezette a RUF CTR3-at a játékban :) -
Jéé!
Végre valaki olyat vettek fel videóra aki tud vezetni és nem faltól falig megy :D -
-
-
-
Elvileg aki benne volt az előző bétában az autómatikusan mehet a 2.ra -
Majd egy nappal előtte írunk listát. Amúgy remélem, hogy ide is jó lesz a béta kulcs, amit playON-tól kaptam. -
janihunk #2505 Én is élnék a lehetőségel. Regisztráltam de eddig nem kaptam kulcsot. -
Én is jelentkeznék (ha nem kapok kulcsot) :) -
UnkNoown #2503 Én "bejelentkeznék" az egyik helyre, de csak 27. délután 4-től érek rá, előbb sajnos nem leszek gépközelben -
Béta alatt megint megosztom majd az accom 3-4 emberrel... ha esetleg valaki nem tudja kipróbálni. -
Thaddeus #2500 STEAM-es link szerint ha ott veszed meg bármelyik verziót akkor automata a béta, játékboltoknál nem tudom hogy van, érdemes egy e-mailt írni neki, általában készségesek. -
Fogalmam sincs , elvileg mindenki aki előrendel az autómatikusan bekerül a következő bétába, nem tudom mit takar az 576nál az előrendelés, milyen formában kapsz róla papírt, vagy aktivációt. -
De gondolom a Closed béta hozzáférés nincs benne :( -
bele izleltem a bétába és kívántam valami jó kis kocsikázós gammát... és hát az ETS2 behúztam
-
smog15 #2496 Kresz krúzba én is benne vagyok! NFS játékokban meg TDU-ba se száguldoztam állandóan, aztán mióta ETS-ezek lehet kicsit be is lassultam újra fel kell pörögni mert a végén 80-al fogok menni pályán is :D -
+1
-
Tényleg a weboldalon nincs semmi... haza érek csinálok képet, akciós újságról, ott szerepelnek ilyen apróságok...
Meg jó lenne valahova a külön álló seson pass-t kibigyesztenék mennyibe fog kerülni, 65 júrót akkor is sokkalom sima digitalis verzióhoz, de ha a s.pass is 8-9ezer akkor beruházok természetesen a goldra.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.15. 11:13:00 -
Hova van ez leírva? A CDGalaxisnál legalább van róla írva valami érdekes.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.15. 11:01:27 -
Jó oké legyen ennyi az ára, de akkor kérek szépen valami díszdobozos verziót ennyi pénzért , egy kis makett autóval vagy egyéb extrával.
Csak én sokkallom érte ezt az árat? , szerettem volna egy dobozos példányt beszerezni ,de sehol se látok. -
20 ft a gold, hmm, adnak hozzá minden fél ejót, és alig drágább mint régen egy xboxos játék :DD
uplayen hogyan van az árazás? -
Thaddeus #2490 Kérdés hogy mit jelent a season pass? Gondolom azt hogy a DLC-ket ingyen megkapod, nem kell érte külön fizetni.
Viszont konzolra nem érhető el a Gold Edition, ami gáz. -
Ratrak #2489 hehe, jogos! :) Azért talán nem nagypapa, csak apuka... ;) De tény, hogy ennyi év virtuális autókázás után én már unom a "menjünk olyan gyorsan, ahogy csak tudunk, nem baj ha fáj"-jellegű meneteket, mert kb. minden autós játék csak és kizárólag azt támogatja. (a kamionosok, meg buszosok nem, de az nagyon más műfaj) Én meg szeretem a 2-3ezres fordulaton lazán morgó v8-asokat, nézelődni kicsit és lazulni - ami aztán két pillanat alatt megváltozik, ha akarom, és katapult bekapcs, gyógyszer elgurul... :)
Valaki tudja, hogy mit takar a gold edition-ben szereplő season pass? (megéri-e azt a laza 15 ójró pluszt?) A mostani árfolyamon azt az "alap" 50-et is nehezen veszi be a családi ktgvetés, de ha megérheti, akkor majd túlórázok még egy picit többet...
Norbi1990: ez nekem is feltűnt, szerintem is gáz. Lehet valahogy "szólni" a fejlesztőknek? Nem hiszem, de hátha. Valami fórumon, vagy akárhol... (Írunk nekik egy postai levelet, biztos felkapnák a fejüket, ha látnák, honnan jött... ;) ) -
576 konzolnál 8999.- az előrendelés amihez ugyan úgy megkapod az elővásárlási kedvezményket, pont most néztem a gamestarom mellé kapott kis újságban.
Annyi , hogy a seasen pass nincs benne meg a 10.000credit.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.15. 08:45:06 -
VÉGRE -
Kikerült Steamre a játék :) -
Jó kis Test Drive Offroad hangulat 
#2482:
-
Hatalmas lesz, remélem következő bétába már bekerülök, legalább most kaptam emailt ,hogy mikor lesz az új és rákerültem a listára amiből majd sorsolnak... -
Rev Hard #2482 Biztos meglesz itt is az a kör akik nagypapa tempóban tolják, esetleg haverkodj össze a HG -val mert ő sincs barátságban a gázpedállal.
-
Biztos lesz ilyen is a níd for szpídes krúzok mellett :D
Én próbáltam úgy menni a bétába, de túlságosan is csábított a nagy hely amit hagynak az autók a felezővonalnál. Szerintem simán megcsinálhatták volna (még megcsinálhatják mivel nincs kész a játék :D ), hogy ne férjen el egy autó még középen ha pl a mind a két sávba mennek az autók. Így kb semmi kihívás nincs a forgalomba.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.08.14. 20:08:27 -
Yosemite River
Arch Park Trail
Getaway Near Seattle
-
Igen, volt már jó pár "kresz krúz" is ;) -
Ratrak #2478 Érdekelne, hogy szokott-e valaki olyan elmeháborodott dolgot csinálni játékban (pl. TDU-k) hogy úgy vezet, mintha valóban a kocsiban ülne, és csak egy élete lenne, és ha 30-nál nagyobb seb. különbséggel ütközik, az gyak. halál? Magyarul, hogy "KRESZ-közeli" tempóban vezetsz, lakotton belül 50-70-el, azon kívül meg mehet gyorsabban, de semmi 250-300-as száguldás (max autópályán, de leginkább ott se), beláthatatlan kanyarok óvatos megközelítése, előzések megfelelő időzítése, két autó közötti elsuhanás mellőzése, ilyenek. TDU2-ben toltam pár ilyen Ibiza-kört (Hawaii-on túl sok az autópálya az én ízlésemnek), tök hangulatos volt, csak a pocsék fizika, meg a lámpaszinkron mindig belerondított az élvezetbe. Ja, még annyi, hogy minél kevesebb autópálya, minél több szerpentin. Csinál vki ilyet, vagy inkább zúztok, amit bír a verda, ütközésnél meg veszít 50 km/h-t, kit érdekel?
Már csak azért kérdem, mert azokban a videókban, amiket "krúzról" láttam, 250 alatt nemigen mentek a népek. Az meg nekem nem "krúz", de ugye ízlések és pofonok... érdekel, hogy van-e olyan itt, akinek hasonló az ízlése az enyémhez etéren. -
Nagyon jó játék, szerintem a 2. része is jó lesz. De inkább arra van kihegyezve, hogy különböző feladatoknál jobb helyezést érj el az online ranglistán. Pl. sebességmérő kamera, stb. Viszont online krúzok nem nagyon jöttek benne össze, inkább csak a közösen megoldandó feladatok miatt. Szóval amiatt a TDU és TDU2 nagyon szerettem, az a Horizonból hiányzott. ;) Ettől függetlenül nagyon jól el lehetett vele lenni, mert mindig volt olyan "feladat", ami miatt érdemes volt gurulni :D
Amúgy én is vennék miatta ONE-t, csak sajna az anyagiak.. :D
Ratrak: Nagytérképen autózgatok oda ahová akarok, de offline életérzéssel, online raglistákkal :D
Fpocok: ez marad XBOX excluzive, az M$ nem vágja maga alatt a fát ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.14. 14:07:02 -
Szerintem várjál még azzal. Ahogy állnak a dolgok, még az is jöhet PC-re :D -
Ratrak #2475 ez engem is érdekel! Nekem is úgy tűnt, hogy a Forza Horizon jó kis "nagytérképen odaautózgatok, ahova csak akarok" jellegű játék. De nem vettem miatta 'boxot, és nem is tervezek. Még ha ez a FH2 trailer elég kellemes, akkor sem...
A Crew viszont egyre biztosabb nálam, bejön nagyon így az infók alapján! -
Thaddeus #2474 Na mesélj róla, tervezek később venni egy XBOX ONE-t is a Forza miatt. -
Nem érdemes ;) Ugyanúgy ahogy a TDU-val se volt köszönőviszonyban, a Crew-al se lesz. TDU - Crew összehasonlítás az igen, de a Forza Horizon az már más tészta (rengeteg játékórát beleöltem, szóval nem videók alapján mondom) Lehet hogy látszatra hasonló, de az online játékélmény messze-messze elmarad a konkurensekétől ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.13. 22:44:43