-
Skyline #2335 A játékkal kapcsolatban egyetlen dolog aggaszt ami a BETA-ban már zavart.
Írtátok hogy a játék nem P2P... Nos akkor kérdem én, milyen szerveren vagy szervereKEN vagyunk fent, és mi alapján szűrik a régiókat-játékosokat? Értem ezalatt hogy a játékban nem egyszer találkoztam olyan ellenféllel aki 50 métereket teleportált úgy lagolt, namármost a tököm sem kíváncsi a világ másik végén játszó vadbarmokra akik vagy 400-as pinggel ellehetetlenítenek egyes versenyeket, mert egyik pillanatban látod, másik pillanatban nem, következő pillanatban azt érzékeled hogy beteleportál eléd ahogy húzza rád a kormányt...Valamiféle szűrés baromira nem ártana... Másrészt visszatérve a "nem p2p"-re... Az én tapasztalatom eddig bő 10-12 órányi gameplay után... Játszom fél órát, makulátlanul fut a játék...Majd egyszercsak beindul egy erős lag szerű akadozás időnként...Beállok versenybe, látom hogy az online ellenfél hasonlóan lagol...Otthagytam a francba, elhúztam a csíkot jó messzire hogy másik embereket szórjon be a játék...AMINT a lagolós forma kikerült a "játékomból" abbamaradt nálam is a lagos akadozás...
Tehát oké egyesek állítják hogy nem p2p...Én mégis valahol úgy érzem lévén tényleg semmit nem tudunk arról milyen szerveren vagyunk (legalább lenne valami központi beállítás régiókra osztott serverekre ahol elkezded a játékot mint egy MMO-ban, de onnan már máshova nem tudsz átlépni csak úgy simán), és adott ez a "server bubble".... Ami az elképzelésem szerint annyit takar hogy a játékosoknak van "hatóköre"...Ha ebből kikerülsz az olyan mintha kilépnél egy lobbyból...A játék automatikusan hozzávág egy másik lobbyhoz..Ebből persze semmit nem érzékelsz csak annyit hogy az egyik pillanatban van 6 játékos a következő pillanatban 1-2 percig sehol senki...Majd új játékosok tűnnek fel...És ezek közül mindig alamelyik a szerver (vagy te).... Csak nincs disconnect ha kilép a "server" mert te autókázol az alaptérképen és a játék a térképre szórja az aktuális lobby-t.... Nem véletlen hogy egyszer lagol a játék mint a barom a következő pillanatban semmi baj...Ergo félig sajnos p2p...