13251
thecrew.jpg
  • Skyline
    Lássukcsak...Hónapok vannak a megjelenésig...Eleve hivatalos release név van mellérakva amiből kapásból sejthető hogy kamu mert mindenhol fent lenne...Ráadásul sosem ír a hivatalos release-be olyat a RELOADED csapat hogy full cracked...
    No gyakorlatilag teljesen egyértelmű hogy vagy fake vagy vírus (ezúton is gratulálok a """"""bátorságodhoz"""""")...
    Az meg hogy a Watch Dogsot is feltörték... Ja. Megjelenéskor, nem elötte 4 hónappal...:D
    Továbbá nem, a BETA meggyőzött a játékot előrendeltem a P2P aggályom ellenére és nem nem tölteném le, ez a fejlesztő megérdemli a zsetont....
  • TomStorm
    Nincs is teljes verzió még .Akkor mit törtek volna fel a bétát??OMG:D
  • WhiteLies
    Jóóó ha te is rá lennél izgulva akkor te is azt hinnéd! Miért ne lehetne? Olyan lehetetlen megbuherálni? Vagy ez vmi hipergigavédett akármi? A Watch Dogra is azt mondták hogy lehetetlen lesz feltörni :D
  • Skyline
    Te tényleg annyiraaaa... Mordori vagy hogy elhiszed hogy az a játék?:)
  • WhiteLies
    Fenébe :( Jelszót kér.
  • Skyline
    "Only connections between players are P2P"

Én mondtam...Amikor cruise-olsz az a "menü" a főszeró amin vagy...Nem látod hogy connectolsz, rádkonnektolnak..Nem látod ha a játékos "server kiesik...De P2P ergo a játék lagol ha bejönnek a játékosok és fospinges a "játékos" szeró akihez az adott lobby tartozik...
  • Fpocok
    bazz
  • Fehercsoki
    Itt leírják, hogy pontosan mi hogy megy. (Madmanck a hivatalos streamen is ott volt, szóval gondolom ez megbízható info)
  • Fpocok
    Továbbra is kizártnak tartom, hogy p2p. Az akkor lenne, ha az elején kiválasztasz pár randomot, aztán bementek szerverre, amit valaki hostol. Gyanítom régiónként próbálja összerakni az embereket, ne feledd, ez csak zárt volt, nem mindenki kapott.
  • Skyline
    A játékkal kapcsolatban egyetlen dolog aggaszt ami a BETA-ban már zavart.
    Írtátok hogy a játék nem P2P... Nos akkor kérdem én, milyen szerveren vagy szervereKEN vagyunk fent, és mi alapján szűrik a régiókat-játékosokat? Értem ezalatt hogy a játékban nem egyszer találkoztam olyan ellenféllel aki 50 métereket teleportált úgy lagolt, namármost a tököm sem kíváncsi a világ másik végén játszó vadbarmokra akik vagy 400-as pinggel ellehetetlenítenek egyes versenyeket, mert egyik pillanatban látod, másik pillanatban nem, következő pillanatban azt érzékeled hogy beteleportál eléd ahogy húzza rád a kormányt...Valamiféle szűrés baromira nem ártana... Másrészt visszatérve a "nem p2p"-re... Az én tapasztalatom eddig bő 10-12 órányi gameplay után... Játszom fél órát, makulátlanul fut a játék...Majd egyszercsak beindul egy erős lag szerű akadozás időnként...Beállok versenybe, látom hogy az online ellenfél hasonlóan lagol...Otthagytam a francba, elhúztam a csíkot jó messzire hogy másik embereket szórjon be a játék...AMINT a lagolós forma kikerült a "játékomból" abbamaradt nálam is a lagos akadozás...
    Tehát oké egyesek állítják hogy nem p2p...Én mégis valahol úgy érzem lévén tényleg semmit nem tudunk arról milyen szerveren vagyunk (legalább lenne valami központi beállítás régiókra osztott serverekre ahol elkezded a játékot mint egy MMO-ban, de onnan már máshova nem tudsz átlépni csak úgy simán), és adott ez a "server bubble".... Ami az elképzelésem szerint annyit takar hogy a játékosoknak van "hatóköre"...Ha ebből kikerülsz az olyan mintha kilépnél egy lobbyból...A játék automatikusan hozzávág egy másik lobbyhoz..Ebből persze semmit nem érzékelsz csak annyit hogy az egyik pillanatban van 6 játékos a következő pillanatban 1-2 percig sehol senki...Majd új játékosok tűnnek fel...És ezek közül mindig alamelyik a szerver (vagy te).... Csak nincs disconnect ha kilép a "server" mert te autókázol az alaptérképen és a játék a térképre szórja az aktuális lobby-t.... Nem véletlen hogy egyszer lagol a játék mint a barom a következő pillanatban semmi baj...Ergo félig sajnos p2p...
  • TomStorm
    The Crew will make use of a server bubble type system that will allow for seamless drop-in and drop-out multiplayer. Each player will have a server bubble around them and up to seven other players can join in on your session

Game Designer:
    "Say for example, you’re in solo mode and you’re driving across the USA, try to imagine a bubble, a server bubble that is around you and up to seven people can join your session, drop-in or drop-out. It’s seamless basically. It won’t be like the same seven people are going to be with you [the whole time you’re playing the game]. If you imagine this proximity of multiplayer that follows you, you will encounter lots and lots of different people. The important thing for us is that it’s very quick to crew up, you can meet people and immediately form a crew. It won’t be like sending a friend request [and waiting], it’s like saying we’re buddies right now and we want to play together."

The game is designed to be played with others as you all take on missions and unlock car parts:

"You might want to do more narrative focused missions yourself and then later if we can joined up with you and saw you did a mission by yourself, that would [defeat the co-op aspects] of the game. We want people to be playing missions a lot for the car parts that you’ll earn, so it’s hopefully not considered a grind, it’s actually something that’s really cool to play in co-op together"
  • akyyy
    nekem az nem tetszett hogy elindultam valahova, és simán levágok egy kanyart a mezőn keresztül, és le se lassitja. Vagy nem is tudom, TDU-va nem volt meg ez az érzés, hogy áh, megyek a mező özepén, j ó az. Meg ha csak surolok egy forgalmis kocsit nincs baj, de ha telibe, akkor jön ilyen hülye videólejátszás és "resetel" az útra, ahonnan 1 másodperc alatt leszek ismét 200-on :D
  • chase
    Ja, ez a két kérdőív így elég bullshit volt. Elégedett vagyok-e a forgalom sűrűségével, ha azt írom, hogy nem, abból mi jön le nekik? Túl sűrűnek tartom, vagy túl gyérnek? És így tovább… Vártam, hogy lesz a végén valami szöveges mező, ahol le lehet írni ezt-azt, de nem.
  • mulli1986
    Ezer éves vacak kis monitorom van, sajnos full HD alá nem tudtam tenni a felbontást. Pedig egy 1024-et megnéztem volna...
  • Terawatt
    Nagyon sok minden függ a felbontástól. 800x600ban még maxon is mehetne. Megdöglött a full hds monitorom és utána vissza váltani a HD-sre a játékok grafjának tekintetében óriási volt. Ami a nagyon döcögött, ezen még sokkal szebben is jól megy. Szóval lomtalanításkor egy régi CRT monitort szerezz be és király vagy ! :))
  • mulli1986
    Azt mondtátok Playstation 2 graffon is jól megy. Annyit csak tud a középkategóriás 2007-es gépem XD

Gibor: Tudom én is hogy az én gépem elavult egy "kicsit" De azért 2013-as gammák még mindig szépen elfutnak rajta többé kevésbé :)

gduck: dobjál e-mail címet, én megírom nekik hova küldjék :D
  • gduck
    Inkább azt írjad be nekik, hogy legközelebb nekem is küldjenek kódot!
  • Gibor
    Kérdőív.... Mindkettőt kitöltöttem de épp azt felejtették el megkérdezni hogy mit látnék szívesen és mit tartok rossz ötletnek. Nem tudom milyen hasznos infót szűrnek ki abból hogy meg-e veszem a játékot illetve ajánlom e a barátaimnak.

#2325 Közép kategóriás géppel ultrán játszottam szerintem közel 60fps-el, optimalizálási gondok nincsenek.
  • Terawatt
    Playstation 1 grafra?
  • mulli1986
    Jéééé, nem akartam nekik beírni, hogy legközelebb küldjenek gépet is az ilyen csóró országokba, vagy legalább le lehessen venni a graffot jobban :D Vagy ne legyen időkorlát, stb :)

Jó persze, tudom az én hibám, mert nincs új gépem... :)
  • Szabi #2324
    jé, jött köszönőlevél meg kérdőív :D
  • Szabi #2323
    hírtelen furcsáltam a mai ~50 új kommentett.. de már bánom hogy végigolvastam.. :D
  • Gibor
    Az elejét értelmeztem másképp, de így máá ok...
  • mulli1986
    Ez a LMO vagy SMO lesz akkor :D
  • Fehercsoki
    Mindenhol azt írják hogy peer-to-peer...
  • gduck
    Srácok, nem tök mind1 milyen rövidítést aggatok a játékra??? Semmi jelentősége sincs.
  • Coral Springs
    Szerintem te ne írjál már semmit mert egyre nagyobb baromságokat hordasz össze. Jóég...
  • Coral Springs
    Valamit benéztél. Én azt írtam hogy senki sem fog egy MMO játékot csinálni bármi más helyett csak azért, hogy ilyen módon védesse le a játékát ami amúgy nem MMO lenne. Baromság. Olvasd el még egyszer amit írtam.
  • Fpocok
    Crew? Az nem p2p.
  • gduck
    Csak hogy felvilágosítsak mindenkit, ez se nem MMO és se nem DRM, hanem JKE! Ha valaki nem tudná (pedig köztudott), hogy ez a Jókat Krúzolunk Együtt rövidítése
  • Fehercsoki
    És egyébként sem egy szerveren játszol, peer-to-peer alapon megy az egész, nekik semmibe sem kerül, ez csak egy MMOnak álcázott DRM...
  • Gibor
    Ha a te zsebedből esne ki a warez pénz lehet máshogy látnád. Én teljesen megértem őket... És azért lássuk be minimális infót tárol neten a játék.... Illetve a mentést kötve hinném hogy ugyan arról a szerverről "töltöd le" mint amelyiken gurulsz a haverokkal.
  • Coral Springs
    Aztán játszottam a TDU2 -vel még 3 évet, az mostanra kezd ellaposodni de November 11 -ig még bőven jó az is. A TDU túl jó volt ahhoz hogy offline toljam.
  • akyyy
    aztán most meg már nem játszhatol tduval mer lelőtték a szervereket (oké, offlinemég lehet, de majd ennél nem... és el fog jönni az idő hogy ezt is lelövik sajnos... igaz, jópár sok év mulva... de lesz oylan)
  • Coral Springs
    Azt amúgy nem értem hogy miért akarná bárki is ilyen módon levédetni a játékát, ezzel másokat "hülyének nézve", továbbá saját magát megszopatva mert egy szerverpark fenntartása nem két fillér, egy jó netkód megírása pedig hosszadalmas munka és sok tesztelést igényel. Ebben én nem látok racionalitást. De abban sem hogy van egy hatalmas nyílt világ, mégis ki a faszom akarna játszani benne egyedül ? Anno én a TDU -t letöltöttem és egyedül kezdtem el, néhány nap után meguntam, monotonná vált. Aztán megvettem eredetiben és letoltam benne 3 évet mert olyan kúrva jó volt, online barátokat szereztem akikkel tartom a kapcsolatot a mai napig. Nincs annál jobb amikor 8 pro player összeáll és terel mindenki 2-300 -al gyönyörű tájakon.
  • Coral Springs
    A Massively egy tág fogalom, nincs pontosan definiálva, a sok játékost már kimeríti az hogy a játékba belépve egy online világban találod magad. Az hogy egy WoW -ban tág a limit és több százan lehetnek körülötted, itt meg csak 8 -an az nem jelent semmit mert a játék felépítése közel ugyan az. Azt meg te magad írtad le hogy nem működik offline mert hogy online ment a játék, más pedig leírta azt is hogy a single player alapú sztoriban vannak olyan küldetések amihez több játékos kell. Lehet vitázni de ez a játék attól még egy MMO marad.
  • Gibor
    Google...

Racing
    MMOR means massively multiplayer online racing. Currently there are only a small number of racing based MMOGs, including Kart Rider, Upshift StrikeRacer, Test Drive Unlimited, Project Torque, Drift City, Race or Die (iPhone) and Need for Speed: World. The Trackmania series is the world's largest MMO racing game and holds the world record for "Most Players in a Single Online Race". Although Darkwind: War on Wheels is more combat based than racing, it is also considered an MMOR.

Nos oké hogy 1layer 8játékos, de bármikor átmehetsz másik layer-be másik játékoshoz, a fent felsorolt játékokban se látsz mindenkit egyszerre, nem attól MMO hogy a monitoron 352653 ember van. És akkor érdekességként ott a Project Torque (már megszűnt), még csak nyitott világ sincs, szimplán kettőt kattintasz összedob pár emberrel és versenyzel zárt pályán, tehát ismét nem látod csak akikkel versenyzel, de mégis MMO...
  • gduck
    Jelenleg 8 és úgy látszik nem is fog változni. Legalább 12-re megemelhették volna... Ha már tankolás se lesz benne
  • Fehercsoki
    Nem pont így értettem, MMO= Massively Multiplayer Online, itt is főleg a "Massively" része érdekes, ami azt jelenti hogy nagyon sokan játszanak együtt egyszerre(pl WoW), itt viszont ez összesen 8 játékos játszhat együtt, kiegészítve azzal, hogy minden offline is működik, szerintem ez a játék nem nevezhető MMOnak, bármelyik online játékban ha "elmegy a net" akkor rögtön minden megáll, semmit nem tudsz csinálni. Szóval csak azt akarom mondani hogy azért kell hozzá net, mert ilyen DRMet raktak rá...(amivel persze csak az törődik akit zavar hogy hülyének nézik)
  • Coral Springs
    Mellesleg ha a Need for Speed: World -ben kihúzod a netet ott is lehet mászkálni tovább, de ahogy bármi mást csinálnál kiírja hogy nincs szerver. Gondolom itt nincs ez még megoldva, azt bele tud esni bárki abba a csapdába hogy megtuningol egy vasat potyára.