Na szóval ,így picit több mint két óra játék után, számolom a napokat November 11.-ig.
Abszolút meggyőzött, egy nagyon szépen össze rakott játék, hatalmas bejárható terület , szép tájak és tényleg a körülötted lévő világ szinte él ahogy előttem is írták, egyszer kétszer volt érdekesség, de na összességében nem lehet panaszra szavunk, én is ott fogok topogni az üzlet előtt az már biztos, ha esetleg nem lesz valahol valami előrendelési akicó.
Csoportosan pedig megunhatatlan lesz szerintem, csak hozzá csapódtam egy ismeretlen autóshoz és csak tettük meg a kilométereket az utakon, baromi jó volt, remélem sikerül majd össze rakni egy SGs csapatot, ami még nagyon izgatja a fantáziám az majd a RAID autók, baromi szórakoztató volt a dirt része is.
A kis vasamban szerencsére nem csalódtam mediumon olyan szépen vitte, nem volt akadás fps ingadozás, lehet majd egy kormányt be kellene szereznem, ps joystickal játszottam egész jól tette a dolgát és a játék automatikusan felismerte egy gombot nem kellet rajta beállítani.
Mindenért ezer hálám Aullahnak ,hogy kipróbálhattam !