thecrew.jpg
  • Ra1n
    Na beletoltam 2 òràt.
    Frankò kis cucc,elörendeltem pedig kétkedve ültem neki.
    Olyan Midnight club érzésem volt a versenyek hangulatànàl. Jò! A bejàrhatò terep is bazinagy,ittott làtvànyos. A 30fps cap remélem kilöhetö lesz. A fizika,szimulàciò àrkàd,de nem annyira mint az nfs részek. Minden helpet offolva szépen el lehet dobni a vasat. A sztori is elmegy,nem céltalan autòkàzàs a bughalmazok közt,mint annò a test drive-ok. A multi és az emberi ellenfelek-koop móka hatalmasat dob az egészen,a gépi elleenfelek eddig piték voltak..
    A mesterséges intelligencia elmegy,de tud nagy sutasàgokat müvelni a civil forgalom..
    A làtvàny hol àtlagos,hol szép,mindent maxolva toltam,nem volt gond a 770-esnek. A hangok frankók.
    Ami hiba nekem feltünt,nàlam valamiért a felnik közt matatva versenyfelniknél beakadt pillanatokra a kép és a hang,ilyen felnit inkàbb fel se tettem (csak ennél a felniosztàlynàl érzékeltem).
    Ami még nem tetszik hogy ahogy nézem pénzzel elönyre lehet szert tenni,ez gàz,a kisgazdag köcsögök minden ilyen pénzes jàtékban tündökölnek...

Mindenesezre éri a pénzt,ha kis eszük lett
    van a single részt is 2-3 online jàtékoshoz kötik olykor..Ìgy bukja a sok warezmajom...:)