thecrew.jpg
  • Thaddeus
    No, tegnap tudtam tolni egy 3 órát, a véleményem a következő (ha érdekel valakit):

Én rengeteget TDU2-őztem, persze nem voltam olyan hardcore mint itt némely személy (tisztelet nekik), nagyon szerettem, így ahhoz próbálom viszonyítani a The Crew-t.

Fontos tudni, hogy nekem egy 6 éves konfigom van (LGA 775 Q9550 proci, 6 giga DDR2 ram, HD6950 vga), így én mindenképp a PS4-re fogom megvenni.

A játék fHD-ban (ehhez mindig ragaszkodom), low grafikán teljesen jól futott, grafikai hibát csak a késői tárgy popup (mikor hirtelen megjelenik előtted egy útakadály) találtam. Nem mértem az fps-t, imádkoztam, hogy a 30-at elérje.

Szóval a grafika jó, egy manapság közepes gép is elég lesz, hogy elvigye a hátán a cuccot.

Hangok: A PS4 nekem egy Harman/Kardon erősítőre és egy JBL hangrendszerre van kötve, míg a PC egy sima 2.1-es hangszóróra. Így nem volt gáz, a muscle car-ok hangja gyönyörű, viszont az én Nissan 370Z-m hangja mint a porszívóé. Majd ma megnézem a Roccat Kave fülesemmel is, hogy milyen.
    Persze nem várható el, hogy egy Mustang ugyanúgy szóljon mint egy Lamborghini, ez van.

Irányítás: Ugye három mód van, - Full Driving Assist, - Sport és - Hardcore

Mindhármat kipróbáltam, én nagyon kevés különbséget vettem észre az Assist és a Sport között, talán a tapadás az, ami feltűnt, meg hogy jobban kipörög az autó kereke.
    Kíváncsi lennék, hogy ugyanolyan autók közötti versenynél mennyit számít a három mód.

Hozzá kell tegyem, hogy PS4 kontrollerrel toltam, ami szerintem egy nagyon jó kontroller, először persze nem ismerte fel, de volt rá megoldás.

Autók: Ugye Nissan 370Z-vel nyomtam, de nagyon érdekes, mert az ugyanolyan szintű autók simán letoltak, a Chevyk úgy mentek el mellettem kezdéskor, hogy öröm volt nézni, rám is tört a kisebbségi érzés.
    Az is fura volt, hogy a Car Dealershipnél nem volt kiírva a Nissan gyorsulása és végsebessége...
    Mindegy, nem akartam én is izommal menni, ezért választottam ezt.

Testreszabásról: Na itt nagyon erős a játék, rengeteg szín, matrica, kiegészítő érhető el, dísztárcsából van vagy 150 darab, úgyhogy mindenki a saját ízlésére szabhatja.
    Ami nem tetszett itt, hogy előnézetben nem rakja rá az autóra pl az első spoilert, hanem ki kell menni külső nézetbe, hogy megnézd tetszik-e.

Ezt leszámítva teljesen jó, vannak olcsó cuccok is, így nem kell kiköltekezni gyorsan.

Vezetés: Hát ez bizony teljesen TDU 2 szerintem, talán még egy picit jobb is, jól érezni a sebességet, jó a lassulás, ez nagyon tetszett.

Este behívtak egy 3 fős csapatba, úgy nyomtuk a küldetéseket, meg krúzoltunk is, nagyon gyorsan lehet csapatot találni, ha behívnak coop missionbe, akkor azokkal az emberekkel egy crew-ba is rak, és lehet tovább versenyezni együtt, ez így nagyon jó.

Skill challengek: Jók, érdekesek ezek is, de ami halálosan felbasz, hogy mikor vége van, és megkapod az alkatrész, utána bejön, hogy mennyi pontot kaptál meg ilyesmi, akkor konkrétan elveszted az autó felett az irányítást! És ez mindig így van, ha nem akarok skill challengezni, akkor a mobilból abortozni kell a dolgot, ami meg szintén belassít...

TLDR:
    Aki szerette a TDU2-őt, az ezt is szeretni fogja. Én tegnap előrendeltem a Day 1 Limited Editiont, úgyhogy számolom a napokat Nov 14-ig.