Őket nem ebben a játékban ismertem meg, egy-két embert leszámítva nem sok ismerősre tettem szert a Crew-ban. Nekem a TDU 1 -ben több mint száz fős volt a barátlistám, aztán a TDU 2 -ben is megismertem jónéhány embert, 80%-ban külföldieket, azóta persze sokan lekoptak különböző okokból de azért még akadnak jópáran akikkel tartom a kapcsolatot. A legjobb ha olyan embereket ismersz meg akik valamelyik nagyobb klubhoz tartoznak, ha megismersz ilyen embereket onnantól kezdve már egyszerű a kapcsolatépítés és a találkozók is folyamatosan biztosítva lesznek. Én abban reménykedem hogy a Crew 2 lesz majd annyira jó hogy sok inaktív embert visszacsábítson a cruiseok világába, de sajnos az Ivory Tower-nek voltak elég komoly baklövései, a patchről patchre bugosabb játék, a folyamatos szerver gondok amit kopogjak le az utóbbi hónapokban minimalizáltak, ezek mind mind ahhoz vezetnek hogy még többen hagyják abba, nekem is többször megfordult a fejemben de nem igazán van megfelelő konkurenciája a Crew-nak sajnos.