thecrew.jpg
  • Ratrak
    próbáld ki akkor, sokkal jobb...

komolyra fordítva: ki mire használja a játékot. Én versenyzésre pl. nem szívesen, mert arra sokkal jobb autós játékok vannak. De krúzolásra? Arra nincs jobb. És krúzra a FS a legjobb spec. De arra is nagyon jó, ha megy az ember amúgy "szimulátorosan", tehát "mintha ott ülne a család a kocsiban", nem előzni beláthatatlan helyen, jobbról, padkán, stb, "ésszel menni", elsőbbséget megadni, ilyenek. Na én pl. imádom az ilyen meneteket, és az ilyeneknél is a FS a befutó spec. 400-al menni az első fáig minden barom tud... de úgy menni, hogy karc se legyen az autón, az már komolyabb kihívás. Van itt a fórumon pár srác, aki tudna erről mesélni, igaz Bratt_Shaw? :P

Hozzáteszem gyorsan: az első 150-200 órámban én sem mentem FS-al, mert le voltam foglalva azzal, hogy maxra járassam a játékot, meglegyen minden autóból minden maxon, és persze ott volt az agyatlan száguldás hívó szava is. Most már ezek nem számítanak, mert megvannak, és meg is untam őket. De azért ez eltartott egy darabig.
    És akkor elkezdtem komolyabban használni a FS verdákat, és rájöttem, hogy az egész játék legjobb részei ezek.... Mivel a játék alapból csak azért tartogatja őket, hogy legyen alap a specekhez, nem is gondoltam volna, hogy mennyi potenciál van bennük, pedig tisztességesen megcsinálták őket (aránylag) és sokkal több "jellemük" van, mint a specesített gépeknek.