Ratrak#12350
csak az idő számít. És van egy csomó olyan, amit kb. lehetetlen megcsinálni platinára ha nem crew-ban vagy. Van olyan, ahol nem követni érdemes, hanem megtanulni az útvonalát, "elémenni" és frontálisan telibekapni pl.
#12349: Rosszabb tapadási viszonyok közt a C gyengébb tud lenni, mint a P. Sőt, mivel nekem a havasok a kedvenc területem, ott jöttem rá, hogy sokszor a full stock jobb, mint a P, na erre varrjatok gombot :) Fejleszteni mindig maxra, ha versenyezni akarsz, ez egyértelmű. Az meg patch-ről patchre változik, hogy mik a "mindentvivő lapok" az autóskártyában... :) P-ből volt egy időszak, amikor a Mini mindent vitt, aztán később a Ferrarikat nem lehetett megfogni (4 perces versenyen 10+ másodperc előnnyel értem velük célba bármi máshoz képest), aztán lett egy olyan időszak, amikor a Huayra volt a leggyorsabb. Mivel én nem versenyeztem már vagy egy éve (ja, kb. egy éve, akkor született a második kislányom...), ezért nem tudom, manapság mi a menő, de könnyen kiderítheted: menj fel PVP-zni pár hétig. Amivel a győztesek tolják, az az aktuális leggyorsabb autó az adott specben... :)
Azt már tudod, hogy én legjobban a full stockot szeretem, második a P. A többit csak ha muszáj, krúzra jó a S is, csak kevesebb hozzá az autó. Néha D-vel is szoktam "rallyzni", de arra van más célszoftver, ami sokkal jobb abban, ahogy C-re is (Dirt Rally, RBR ill. Assetto Corsa) Raid nem mozgat.