thecrew.jpg
  • Ratrak
    nem normális, és igen, ez ilyen Mi is azzal szívtunk sokat, amikor még nagyobb élet volt itt, hogy nem sikerült néhányunknak egy crew-ba kerülni. Jobb lett egyébként azóta, de még mindig előfordul, hogy "háklis" a progi bizonyos emberekre: egyszerűen nem rakja őket össze mertcsak.

Én mostanában irtó jól elvagyok azzal, hogy FDC-ket csinálok, minél kanyargósabb utakon, Full Stock járművekkel, és szigorúan úgy, mintha élőben ott lennék én is a volán mögött, tehát semmi hősködés, biztonsági játék, de azért élvezetes kigyorsítások, finom fékezések.... Motorral eszméletlen flash, egészen olyan, mint a valóságban (csak a kátyúk hiánya és a számottevően szélesebb utak, valamint az S1000RR és a Hondám közti kb. 60 kilós súlykülönbség és az eltérő geometria okán a valóságban kb. fele sebességgel történik minden. Na jó, kétharmad, de akkor jófej voltam magammal... ;) ) Imádom a régi amcsi vasakat röfögtetni, nagyon jó az F40 is, meg a Miura, de a kedvencem még mindig a sezerrrr... Eszméletlen jó hangja van, és ha nem állandóan üveghangon használja az ember, egészen sokféle "jelleme" is van a gépnek (ez amúgy a legtöbbre igaz, próbáljátok ki, hogy nem csak mindig a tiltás környékén mentek vele, és használjátok a motorféket sokat, nagyon klassz akusztikákat lehet kifogni!)

És továbbra is tartom: a legjobb, legélvezetesebb spec a játékban MESSZE a Full stock!!!! Nem is értem, miért nincsenek hozzá versenyek... ez is egy olyan ziccer, amit kihagytak sajnos... :( (mondjuk egy "juss el innen oda koccanás nélkül a Full Stock verdáddal"-jellegű kihívás a'la TDU2 simán elférne itt is...)