thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    Jahh, ne is mond jol felcseszte az agyam, majd masfel oran keresztul probaltam csatlakozni, Donney amikor megprobalt behivni, csak "couldn't join" hibauzeneteket kaptam. Session management halott volt szamomra, meg restartot is probaltam. Ez pont ugy hangzik mint ahogy itt paran jarnak folyamat 24/7.

wollnerd
    "Joval gyorsabb" alatt gondolom a mission idejet erted, bar a vegerdmeny ismereteben nem vagyok benne biztos!? :)
    Szoval a pontos valaszhoz, nezd meg hol/hogy veszitesz idot, ezt legjobban ugy tudod megtenni, ha felveszed, megha csak magadnak is. Ha megallitod a videot egy kanyarban/valahol egyol latszik a sebbessegkulonbseg, ill. hogy mennyire mas iveken autozol. Mindenesetre osszessegeben, meg ha minden ossze is jatszik, akkor is tul nagy egy 50%-os idokulonbseg. Vagy nagyon nem erzed a kormannyal, es ez lehet kormanyszogbol adodik pl. amire nem all ra a kezed, vagy valami nagyobb gond van.

Micsurin
    InstallHelper nem csak telepites alatt fut? Mert nalom ilyen nem megy a hatterben. H a csak 1szeri eset volt ne foglalkozz vele, ha pedig mindig indulna valamiert win-nel, akkor lodd ki az autostartbol, mert csak feleslegesen fut.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 00:48:17