Quqa#12036
Tiszta sor a GTA az nem egy autós játék, de „online” (van benne akció, lehet bandázni, hülyéskedni, stb.) és nem egyszemélyes mint ez. A NFS-et is jól elbaltázták a 8 player-es világgal az is hamar be fog halni, igaz ott legalább van rendes tuning + festés, bár ahogy olvasom ott sem lehet nagyon valós (nem barátlistás) ellenfél ellen versenyezni.
A legnagyobb gond szerintem, hogy mindenki a csili- vili felé fejleszt. Minek kell moziszerűnek lennie minden játéknak, aztán a hatalmas gépigény miatt meg alig lesz valaki a térképen, mert nem bírja összeszinkronizálni a szerver. Az már csak mellékes, hogy lassan a GTX 980 SLI-ben is kevés lesz a játékokhoz. Persze ebben gondolom az is szerepet játszik, hogy odaszólnak az nVidia-tól, AMD-től, Intel-től, stb., hogy jó lenne egy kis eladást produkálni, ezért tolunk egy kis zsét ti meg felejtsétek el az optimalizációt ennél az amúgy is magas gépigényű játéknál. Pár éve még 3-5GB/játék volt az általános, manapság meg ennek a tízszerese.
Szerintem a NFS HP-nak elég szép grafikája van annál jobbat nem is várnék el semelyik játéktól sem, de legyen player a map-on.
2 napon keresztül pont azt teszteltem mennyien fogadják el az FDC és a speedtrap hívásomat. Kb. 1 órán keresztül próbáltam ezt megismételtem 3x különböző napszakokban és összesen 3-an fogadták el azok is amint rányomtam, hogy menjünk erre vagy arra az eventre vagy kiléptek a crew-ból vagy egyszerűen nem fogadták el. Ennyit a multiról.
Sebaj talán majd a Speed Elixir-ben összejön és rájönnek mi a lényege egy csak szerveren futtatható valós ellenfelekkel játszható játéknak, persze lehet, hogy tévedek.