Jó, de GTA ban alapból a terület kevés a nagy autókázásokra, majdnem fele akkora a map mint a Forzánál és kb 1/10 -e a crew hoz képest.
Illetve nem gondolom h a GTA ban a krúzolás lenne a lényeg, inkább a lövöldözés, stuntok stb.
A 2 sztem teljesen más játék, olyan mintha egy krumplit hasonlítanál egy tojáshoz. A nagy egyezés ott h kb ugyanakkorák, itt meg h mind a 2-be vannak autók.
Én úgy vagyok, hogy kb hetente 1x,2x haverokkal randalírozok egyet GTA-ba és az kb elég nekem. A crew hoz már ennyire gyakran nem térek vissza, pedig élveztem a nagy krúzolásokat, de már minden zegzugot ismerek a mapon és így nem az igazi. Oké van benne 270 órám ami azért nem olyan kevés.
Amit én javítanék egy esetleges "crew 2" nél az a map lenne. Hatalmas lyukakat hagytak a mapon, ami tulajdonképpen semmire se jó. Van fa... Meg még több fa. Tehettek volna bele több utat, több kisebb falut, több részletet.
Én is hiányolom a ne törd össze az autód dolgokat, mert az a 2 ami volt az nagyon jó volt.
Én a MAPRA több embert engedtem volna be(mondjuk 30-40) GTA session megoldásaival.
+ Én a helyükbe európát térképezném le, mert szerintem sokkal izgalmasabb, meg az országokat tudnád DLC-ben dobálni mint az Euro truck simulatorban.