thecrew.jpg
  • Ratrak
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ma mentem AC-ban pár kört Nord-Touriston alap 1M-el és M3-al, és gyakorlatilag azonos időt (7:58 magassága) sikerült menni velük, igaz, az M3-al egyszer megpördültem. Ahogy az Alfa GTA-val és a Miurával meg 8:55 környéke lett - mindegyik sok hibás, egyáltalán nem kimaxolt futam, totál default setuppal, just for fun :)

ON:
    A GTA-ban nem esik jól autózni. Innentől bukta nálam, egyszer kivittem a sztorit a főbb mellékküldikkel még PS-en és ennyi. A Crew-ban jól esik autózni, és sokadszorra is elkap a "húdekirály"-érzés, amikor valami kiadja, vagy amikor valami nagyon szép területre érek (van sok belőle). Fizika? Nem is várok tőle nagyon sokat, de ami van, az jó. HC-ban élvezetes, bár lassú az én tudásommal (ezért is utálom, hogy kényszer-verseny van, mindig visszaveszem Sportba ;) )
    Én nagyon hiányolom az olyan kihívásokat, hogy pl. ne koccanj, de juss el innen-oda. Meg a Full Stock autókkal teljesítendő kihívásokat is, olyan konkrétan egyáltalán nincs is. A tuning-rendszer tényleg ratyi, egyetértek. A külsővel mondjuk nekem semmi bajom, sem időm, sem kedvem nincs a stickerekkel többet szüttyögni, a legtöbb autónál a spoilerek és egyebek meg tetszenek úgy, ahogy vannak, lehet mindenből majdnem dögös jól kinéző verdát csinálni. A hangokkal lehetne még foglalkozni kicsit, a váltások hangjai nagyon jók lettek valamikor mostanság, de a motorhangok sokszor igen vérszegények/irreálisak. De a legfájóbb még mindig a buta multiplayer, minden más csak a tortán lévő habon lévő cseresznyén a cukormáz... ;)