Nyilván vannak jobb játékok, de ez leginkább nézőpont kérdése. Ha kategóriákra osszuk akkor ebben a kategóriában jelenleg nincs más, ami lenne az is konzolos, egy játékért meg nem veszek konzolt, én legalábbis. Teljesen más feelingje van a zártpályás játékoknak is, azokra végképp nem lehet mondani hogy helyettesíteni tudnák ezt, tehát mivel nincsen konkurencia ezért vagy gurulok itt, vagy nem gurulok sehol. Kb. ez most a helyzet, és nagyjából mindig is ez volt a helyzet mert a TDU-k idejében se nagyon volt konkurencia, legalábbis az NFS World nem volt annak nevezhető. Még nem vettem meg a legújabb NFS-t így arról nem tudok véleményt mondani, de azt előre kimerem jelenteni hogy abban közel nincs akkora terület mint itt, de még akkora se mint ami a TDU-ban volt. Én minden esetre nem látom annyira vészesnek jelenleg a helyzetet, a TDU2-nél sokkal jobb itt a műsor. Lehet hogy aki csak most ízlelgeti ezt a játékot hamar leteszi, de én úgy gondolom hogy aki a TDU-t évekig tolta, illetve valamennyire szereti az autókat akkor ezzel is ellesz.
Persze utólag azért megjegyzem hogy azok akik tolták annó a TDU-t nagy előnyben vannak azokhoz képest akik nem, ugyanis a TDU-ban és ebbe mindkét részt beleértem elég komoly barátságok, haveri körök alakultak ki, tehát ezeknek az embereknek gyakorlatilag már az elejétől kezdve megvolt a társasága akikkel gurulhatnak, csinálhatják a küldetéseket, stb. Nekem pl a TDU1 -ben több mint 100 nagyrészt aktív ember volt a barátlistámban, igaz azóta kicsit megkopott ez a lista de azért most sem panaszkodok.