-
Quqa #12026 Magamból indulok az lehet máshonnan nem is nagyon tudnák, de a lényeg, hogy autós játék rengeteg van és jobbnál jobbak (ennél is ezerszer jobbak), de olyan nincs amiben minden játékmód szerepel(het)ne.
Ez már volt ezért …
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valljuk be az itteni fizika vagy inkább annak hiánya (összevisszasága) nagyon kiábrándító. Nem tudták eldönteni, hogy szimulátort csináljanak vagy arkad játékot.
Az arkad sajátossága a könnyű irányíthatóság. A szimulátoré meg a valósághűség. Itt ezt valahogy összekeverték és eltúlozták. F.A.-ban még hagyján, de a HC arról szól(t), hogy minden csúszik és nincs egy pont ahol még tapad a gumi és honnan kezd el csúszni (igaz ezen a WR óta kicsit finomítottak, csak ez túl későn volt). Ez az egyik ok ami miatt ilyen kevés a játékos. Az is 100, ha valaki egy játékot 5 évig végigtol és ezt leteszi pár hónap után akkor ott valami nincs rendben.
Ha már szar a fizika legyen olyan, ami máshol nincs. Drag, dift, monster, nagyon nincs sehol, de ha már itt van legyen jó olyan, amilyen kell a linkekben ott van milyen lenne amit sokan szeretnének. Az említett előző játékomban évekig könyörögtünk legyenek kanyonok olyan mint a NFS Carbon-ban. Nem csinálták meg a játék behalt.
Itt sincs normális helyszín a kocsik nagy része egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen tehető keresztbe (lehet én vagyok a béna akinek megy gratulálok).
Olyan játék sincs nagyon amiben közúton lehetne motorozni, itt meg nincs kihasználva.
Természetesen lehet kocsikázni napestig, tudom a TDU-sok ezt teszik, de egy idő után nekem az unalmas valószínű a nagy többségnek is.
Ja és igen akkor lesznek sokan online, ha csak úgy lehet olyan pontszámot elérni (úgy adna jó alkatrészt, stb.) az egyes versenyeken (faction, sztori, summit, stb.), hogy az arany vagy platina legyen (te is úgy mennél és nem az óra ellen kocsikáznál). A skill-ek meg nem adnának. (megj.: a NFSW-ben 5 év alatt sem értem el, hogy megszerezzem a legjobb alkatrészeket a kocsikba pedig nem kevés valós kp.-t toltam bele, itt meg 1-2 óra alatt max.-olni lehet 1-1 spec-t). Természetesen lehetne menni egyszemélyes módban az nagyon jó a pálya begyakorlására ami itt pl. hiányzik a PvP-böl.
A nyereményekről meg mit mondjak ilyen kiírások mellett: legyél az első 20-50-ben ettől csak még többen teszik le. Van pár kocka (magadra nem vedd) aki nyomja éjjel-nappal meg is van a technika háttere és a tudása is hozzá ők nyernek mindent csak ennek nincs sok értelme. A 12 éves Pistike nem fog tudni bekerülni sosem az első 100-ba sem és megy GTA5-özni, mert ott van játékélmény.
Annak már sokkal több értelme lenne, ha úgy lenne kiírva, hogy menj x-y db versenyen azon a héten (nem magadban!) és sorsolnak (kp.-t, kocsit, CC-t, miegymást) az vonzaná a tömeget.
Különben a készítők maguk alatt vágták a fát, mert odaadtak minden járművet ingyen vagyis a játék megvásárlásával jár minden kivéve az SP-sek (amik ugye nem sok vizet zavarnak), ha külön kellett volna megvenni a járgányok nagy részét nekik bevételt hozott volna. Persze ez nekünk jó, de üzleti szempontból a lassú bukás bele van kódolva, sokkal több játékost vesztenek mint amennyi új csatlakozik azok is töredék áron jutnak már hozzá.
Nagyon sok embert vonzana pl., ha lenne ebben egy normális tuning rendszer, sajnos sem a teljesítmény sem a vizuális nincs kidolgozva. Az előbbinél szinte teljesen mindegy milyen alkatrészt tesszük 1-1 járgányba minimális változást érünk el. A külső és itt leginkább a festés, matricázás teljes hiányát értem talán még többeket vonzana. Nem lehet személyes külsőt adni a kocsiknak amit kaptunk az egy szánalom előre beállított színek, rosszabbnál – rosszabb matricák, nem is tudom utoljára talán a MW volt ilyen csak az már több mint egy 10 éves játék. Nem is értem miért nem lehetett a TDU2-ból az ottan matricázást átmenteni ide (az SLK- hoz pont nem illik ez a festés, de az mellékes).
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.03.20. 02:23:34