-
Quqa #12020 A fotó móddal szerintem pont nem volt semmi gond nálam szépek a képek.
Gondolom pont azért kérték a FDC „offline”-ra, mert alig lehetett valakit találni rá. Tegnap pont azzal szenvedtem, ha nem hívtam vagy 10x akkor 1x se. Olyanok fogadták el a crew-t akik aludtak (zzzzz') az hogy. Már azt sem értem miért kell először crew-t hívni sokkal egyszerűbb lenne, ha azt írná ki mint a faction hívásnál, hogy gyere drag, dift, stb. versenyre (ilyeneket még sosem mentem idegenekkel, mert … nem tudom miért?).
Amikor sikerült meg olyan sügért fogtam ki aki nem tudott kijönni a mocsárból egy C-s H2-vel vagy 10x dobta vissza a víz szélére, de nem jött rá hogy át kéne váltani egy R járgányra, mert csak az megy át a dagonyán.
Azt sem értem, ha én hívok crew-t akkor miért az lesz a crew master akit én hívok, miért nem én vagyok, nem az lenne a logikus?! Itt is mi van belép aztán nyomom, hogy erre mennék, de ö nem fogadja el, ha meg elfogadja akkor kinyomja menet közben, mert elrontott egy kanyart.
Engem a skill-ek hidegen hagynak ott csak a speed és a jump van mind megcsinálva a többire csak akkor megyek, ha summit-on kell, igaz a szlalomot kezdem megkedvelni. Ezeket lehet valós ellenfelekkel játszani? És azt hogy kell?
A summit PvP az egy vicc van kb. 6-8 verseny, miért nincs drag +, drift +, monster benne. Mennyivel szórakoztatóbb lenne pl. a nagykerekű arénában 8-an csapatni, elhalászni egymás elöl a pontokat, lelökdösni a rámpákról a másikat, stb.
És a veszőpáripám DRIFT PÁLYÁT AKAROK nem ezt a fos egyenesben kacsázást, kanyarban csúsztatunk és csak ott. Nem igaz, hogy nem lehet kijelölni pályákat, kapásból 20 tökéletes helyet tudok mutatni a „nagyszerű fejlesztő” csapatnak.
Nem hinném, hogy nem lenne kivel tolni a sztorit ott van talán a legtöbb jól kigondolt pálya/verseny amik még hangulatosak is. Tegnap sok kihagyás után mentem pár karikát a sima PvP-vel és szinte csak új játékosok voltak alacsony szintű autókkal, valószínű sokan megvették, hogy fele annyiba kerül a WR verzió is mint annak idején az alapjáték. Sőt már SP-vel együtt is olcsóbb, azért ez egy alig 1 éves játékról mindent elmond.
Úgy nem megy az egykerekezés, hogy nem áll egykerékre a motor hiába nyomtam a beállított gombot. Ki-be lépés után sem ment, menüt is megnéztem jól volt beállítva. Vagy egyedi hiba lenne? Tegnap még jó volt.
Crew2 az meg minek ilyen ötlettelenség mellett? Ezt kéne átgondolni és normálisan összerakni, azzal sem értek egyet, hogy mindenki egyedül akar menni, ha rendesen működne minden nem 5000-en mennének csak a summit-on. A lejjebb említett játékban 500E játékos volt az utolsó pár napban is, igaz ingyenes volt de akkor is. Egy Tank of Word vagy bármilyen FPS játéknál, ha az itten aktív felhasználó számot megszoroznám 10-el, 100-al (1000-el?) nem nagyon lőnék mellé.
Sajnos nagyon nincs semmilyen normális nyílt autós játék. Az új NFS is ahogy olvasgatom nem lett az az online barát valami.
Írni a fórumra?
Azzal foglalkozik valaki?
Amikor nem lehetett telepíteni a játékot, mert valamit elcsesztek a fájloknál 1 válasz nem jött rá, ha írnák ötleteket az súlyos pénzekbe kerül nekik, mi van manapság ingyen?
A szellemi terméket meg kell fizetni pláne, ha az ésszerű, átgondolt, jól használható és vonzza(ná) a játékosokat. 
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.03.18. 01:16:01