thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    Ami engem erint, az a photo mod javitas, eddig nem hasznaltam, mert gyenge kepeket csinalt, en meg nem allitottam at teljesen a grafikai beallitasaimat csak hogy csinalhassak egy kepet.
    A freedrive challenge solo modja sokak altak kert opcio. Hasznos, nem csak azoknak akik nem tudnak kivel fdc-ni, ill. a summithoz, hanem multi checkpoint gps-kent is, raadasul penzt is ad. Alapblol benne kene lenni a gps-be, de mivel wr-hez kotottek, igy sajna nem fog megvalosulni egy ideig.
    Lehetne jobban multi, de a story kuldetesek amikre utalsz, amugy is csak 1-2 napig tartottak mindenkinek, azok akik pedig ma vennek meg mar nem lenne kihez kapcsolodniuk. Nagy szerencse kellene, hogy valaki pont azt a kuldit akarja tolni. Amikor beraktak a forced crew event-eket a summitba belezadt a nep, lathato volt, hogy meg a solo kuldiket 15+ ezren megcsinaltak, addig a fce-t, ill. a fdc-t alig 1000 ember. Sokaknak nincs haverja akivel jatszhatna, az automatikusan osszekapcsolt emberekkel pedig nem erti meg magat, ill. nem jutnak kozos pontra.
    Online ellenfelek ellen mesz a summitba is, a skilleken ill. pvp-be, fdcbe is. Van ahol opcionalis a solo, ami senkit nem bant szerintem, van ahol csak online ellenfelek ellen tudsz menni, de mind1ik jatszhato multiba ha szeretned. Az tuti hogy lehetne szivesebb a felhozatal, de igy is van mit csinalni. Ha van egy jo otleted nyiss neki egy topikot ubiforumhon, semmi nem garantalt, de ha konnyen fejlesztheto es elnyeri az emberek tetszeset meg meg is valosulhat. Az elmult par honapban sok kert dolgot beepitettek, de rengeteg banto aprosagot figyelmen kivul hagytak, ami eleg bosszanto, de legalabb valami mozgolodas van. Lehet hogy a crew2-re fokuszalnak mar foidoben.
    Kapcsolodasi gondokrol, meg 8 jatekos/sessionrol nocomment, nem is kerdeses, hogy ezen valtoztatni kene.

Miert nem megy az 1 kerekezes, ilyenrol meg nem halottam? Amikor wheelie stoppie-t ker a stunts, az is eleg ha megemelgeted az orrat 1 mp-ekere, csak mint amikor 15 darab 1kerekezest ker.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.03.17. 22:50:24