Tegnap elememben voltam, 10 precision skill-en "futottam" at kb 3 ora alatt. Ketto elso probalkozasra sikerult, de volt amin 40-50 percet idoztem, nomeg olyan is amit felreraktam, mert kell hozza a "szerencse" faktor is, annyira forgalmas helyen van. (lesz mit videoznod Ratrak )
Itt egy par:
Ez a ketto eleg szoros verseny volt, a minimapon latszik milyen kozel volt a csavo.
Motorhazteton szoktam rekordozni, de ahogy ra akartam nyomni a felvetelre gondoltam, ha mar esik az eso, meg fel is veszek akkor mar nem szarozok, berakom belsobe, had mutasson jobban.
Koszi, hat olyan szinten azert nem vagyok, ahoz, azokkal a vasakkal kene, hogy gyakorlatom legyen. Az nem kerdeses, hogy komaznam, ill. beprobaznam. Odafigyelek a reszletekre, koncentralni is tudok, es van erzekem az extra masodpercek megtalalasahoz is, meg eleg jo a rekcioidom is nehanapjan, de mindez alap a "szakmahoz", szoval nem nagyon lennek elonyben, sot.. :D Mindenesetre bejonne, akar egy kisebb katergoriban is, azt mint mindenki mas probalnam magam tanitgatni, fejleszteni.