thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    Nem a jatekosokat kell szidni, hanem a fejlesztoket. Sok embernek a dragster csak egy auto, aki csak performance vagy street autot szeretik, be kene kostolgatniuk a curcuites meg bikeos playereket? :) Lehetne pl skilleknel kategeroakra osztani, sokkal jobb lenne. A wallrider-rol meg a glitch hasznalatrol no comment en se komazom de a fejlesztok engedik, raadasul teljesen "szabalyos".
    Ezek a jatekosok mint tobbszor olvastam a vitakat ubiforumson, a jatek adta miden "legalis" lehetoseget kihasznalva a leheto legjobb idot akarjak kiautozni, ez van, nem kell versenyzni egy ilyen redszerben ha nem tetszik. Tobb szaz ilyen jatekos van, es tobb szaz wannabe Prowallrider. Mint a videodbol latszik, sok vezetes nincs benne. :D De ezek a jatekosok jol elszorakozgatnak egymassal, hogy ki a nagyobb kimaxolos kiraly. lol Sajna jol behuztak sok "rendes" jatekost, amikor ezek kiderultek, bar mindig is ilyen volt majnem minden community challenge is, a summit csak egy nagyobb kiadas mas, "kidolgozottabb" kontosben. Azert ha summitrol van szo, meg mindig be lehet kerulni platinaba tiszta jatekkal is, en sokszor benne vagyok a top 5 be is, a hc ellenere, bar tartani nem szoktam mert ahoz sok grind is kell.
    A time attack-ok a leggazabbak a summitban, full wallride, meg glitch hasznalat, ott nem nagyon lehet elerni jo idot. Volt hogy top 10 be voltam, de foleg inkabb top100-200-ba, inkabb a tobbi challengel hozom a pontokat.
    Itt van az a motoros summit time attack amit linkeltel a wallrideolos csavorol, motorral hc-ba nagyon csuszik konnyu leesni az ivekrol, de meg igy is top 50-es idot mentem, amivel viszonylag mar eleg boldog voltam a fent emlitetteket figyelembe veve. Vezetesi segedlettel meg ugy tapad a motor esobe is mint az allat, mar csak azzal is lehetne 5-10mp-el jobbat menni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hc, eso es egyszer sem ertem falhoz, meg 1 doccenesre se

Szoval ha nem is egy platina, de egy Arany tuti jarhato ut barkinek osszesitettbe, csak mindenhova be kell rakni egy idot/scoret, es amit komazol azon esetleg meg extra javitani. Azt azert meg hozzateszem, hogy sok tiszta jatekos hasznal slipstream-et pl, ami egy time attackon, haverokkal, jo csapatmunkavan siman hozhat akar 10-20mp-el jobb idot is. Persze ott vannak azok is akik tenyleg nagyor rarakjak magukat, es sok energiat fektetnek egy jo score eleresehez, ennyi erovel ez a 2 dolog is nagyon op, mivel rengeteg idot hozhat, es ezzel helyezes.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem volt idom atolvasni, sry a ha nagyon tortem a nyelvet

Ratrak

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.24. 01:44:29