thecrew.jpg
  • Ratrak
    miért, mi a gond a fékekkel? Full stock-ban is kicsit túl erősek (a tuning-specekben meg nyilvánvalóan überbrutáltúlerősek) de egy árkád jellegű játékban pont elmennek, az élménnyel nincs gond szerintem. A videóról meg spoilerben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ilyen macskajancsiktól venném el a jogsit ASAP és for life. Neki adrenalin pumping mindenki másnak életveszély, ha neki épp nem adja ki - ne legyen senkinek illúziója afelől, hogy mi történik, ha egy ilyen barom 150+ sebességkülönbséggel beköszön a csomagtartóba... És a leállósávon haladás 250+-al egy szép kitárt kezű meghívó a defekt számára, az meg csak néhány másodperccel előzi meg a becsapódást. Pont az ilyen jellegű vezetés miatt ég a pofámon a bőr, amikor jogosan szidják a motorosokat. Látványos? Igen. Játékban, nem IRL! Inkább menjen el a majom egy pályanapra, és tolja neki ott biztonságosan. Aztán ha tényleg igazán nagyok a golyói, irány a Man szigeteki TT, és ott mutassa meg! Jaaaaaa, hogy az már túl adrenalin pumping, mert ott már motorozni is kell tudni, nem elég a gázt húzni? Én kérek bocsánatot...

#11955: a summitban vannak olyan versenyek, amiket egy adott jármű egy adott spec-ével kell megcsinálni. Ha nincs olyanod, nem csinálod meg. Ettől még lehetsz platina (nekem pl. szinte sosincs FD challenge-em és Crew time attackom, mégis van több arany-platina summitom....)