Quqa#11946
Kipróbáltam kormánnyal is a CTR-t úgy sokkal jobban fordul, de az túlzás, hogy az a legjobban irányítható az RT 35 is jobb, de a Dodge olyan hozzá képest mint a Mini (bill.-el is irányítható), inkább csak az a legstabilabb. A Dodge-nak az a gondja, hogy nagyon hamar túlmelegszik a gumija és akkor megforog (pedig a legnagyobb spoiler van rajta) igaz az még nálam közel alap lvl-en van lehet jobb lenne feltuningolva a nyomatéka viszont valami állat 749-en magasabb volt mint a 370z közel 1000lvl-en.
Dobhatnál fel valami driftes videót kíváncsi lennék, hogy mész kormánnyal, mert nekem úgy nem megy, de valami igazán erre való géppel pl. RX7-el a lényeg legyen hátsó kerék hajtású.
A motort is kormánnyal tolod, mert mentem úgy egy keveset szokható is, de nagyon fura volt.
Ratrak #11945
Ma próbáltam azzal nem nagyon kell figyelni a gumihőmérsékletre, mert ha nem adsz hirtelen gázt nem melegszik fel inkább a pontos irányításhoz kell sokat gyakorolni, nekem is majdnem ment 4-5 próba után csak nincs hozzá türelmem. Ami a lényeg egy jó kormánnyal nem olyan vészes ott kacsázni. Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.12. 23:40:30