-
COL_Bratt_Shaw #11892 En is igy vagyok vele, sima pvp-t nem is tolom, ott csak a nagysztarok szerepelnek, akik mar tobb min egy eve ugyanazon a par palyan kemenykednek. :D A summit pvp sokkal tisztabb az azonos vasakkal, raadasul a versenyek alacsony szamabol kiindulva a palyak se lesznek annyra nehezek par verseny utan. Alap pvpbe meg lehet egy egesz napi jatek utan nem mennel ugyanazon a palyan. Igy legalabb megismerem az osszeset idovel. :)
Dragsterrel nincs gondom, mar nem egyszer levezettem 50-100+ km-t vele autopalyan, sokszor csak 1-2 hibaval, ami azert vicces hogy lehetseges, csak ugy mint hogy kanyart raknak egy drag versenybe. Haha
A kulcs veluk a gumihomerseklet, ha nagyobb tavra indulsz veluk.
A summit meg egesz jo, de csak ha nem mesz top helyezesert, sajna tul sok a glitch hasznalat es cheat jelenleg. Ezzel a summittal asszem meg is van az osszes medalom az ev vegi nagysummitra, szoval nem kell miatta nagyon aggodnom. Mindenesetre meg gitch-ek nelkul is be lehet keruni a top 5-be, de szamomra nem eri meg tartani is. Viszont nagyon elvezem az elso 1-3ora jatekot minden summiton, megha csak masnap kezedem is el, siman nagyon jo poziciokat lehet elerni. Csak a masodik, harmadik napra megy el vicc iranyba. Megy a pvp, stunt meg fdc grindeles, meg a megjobb roviditesek/glitchek ideje. Ezert jo az eleje, az tiszta, mindenki csak vezet 1et 2ot a versenyeken, meg nincs szetgrindelve. En azt se bannam ha minden versenyen csak 2-5x lehetne menni. :)
Motorok szerintem is jora sikerultek, en komazok kruzolni veluk nagyon. Autopalyan nagyon arkadosnak tunhetnek, de probald ki a legkanyargosabb utakon. Azert nemolyan egyszeru, dinamikusan, hiba neluk, tiszta iveken, doccogos fekezgetes nelkul hasitani. Mi altalaban 250+km-es fdcket csinaluk a motorokkal es meg autopalyan is kihivas lehet, ha az a celod, hogy letold 37-8 perc alatt hibamentesen pl.
Drift is bejon, a score-jaim is jok, de soha nem megyek tobbet 1-3 restartnal, mert az ffb kicsirja a karom/vallam. :D De igy hogy nem tanulom be teljesen mindig elvezetes es egy kihivas. Altalaban driftet csinjalom eloszor a summitokban. :)
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.30. 00:39:56