thecrew.jpg
  • Ratrak
    ez tök érdekes, egy csomó dolog, amit írsz, számomra pont nem negatív, hanem poz... :)
    A drag-drift-monsterrel mondjuk tök egyetértek, bár tény, hogy a drift az aszfaltra lett kitalálva, de ezt sokkal jobban megoldották a Driver SF-ban pl.
    A motor megfektetést mondjuk nem nagyon értem, IRL ha megfekszik a motor, akkor azt már nem hozod vissza (ill. kb. hatszázmilliárd esetből egyszer egy Rossi vagy egy Marquez féle zseni igen, de érted). Én motorozok IRL, és belső nézetből vezetve egész jól adják a motorok. Persze nevetséges sebességre képesek, meg nagyon árkád az egész - de az autók is azok, és egy ilyen játékban ez bőven elmegy. Motorra kicsit is megfelelő fizikát programozni pedig még senkinek nem sikerült, az autós játéko... izé, szimulátoroknál is megy a szájtépés, hogy az "én szimulátorom sokkal szimulátorabb szimulátor, mint a tied, mert ezt-meg-ezt jobban szimulálja, cserébe a tied meg azt-meg-azt" - ettől függetlenül akik vezettek már olyan autókat, mindegyiket kicsit lesajnálóan mosolyogják meg, és közlik, hogy olyan az egész, mint egy régi, sz*rul bevilágított softp*rnófilm egy valós ágygimnasztikához képest....
    Kicsit elkanyarodtam. Szóval élményre azért jók a motorok is, meg a drift verdák is, én mondjuk tudnék aludni a monsterek meg a dragok nélkül, de lehet, hogy valakinek meg pont azok jönnek be...
    A summitot én pont kedvelem, és a summit pvp-je meg nagy kedvencem. Végre nem azért vernek bucira, mert sokkal jobb kocsival állnak rajthoz, hanem adott a gép, adott a szint, cserébe ha nekem is megvan, akkor az én festésemet viseli, win-win. Aki így lenyom, az jobb, és kész. Mondjuk többnyire "csak" jobban ismeri az adott pályát, de ez megint kicsit mellékvágány, lényeg, hogy szerintem a summit pvp-je pont jó :) Csak azt az idióta crown módot felejtenék már el, na AZON be szoktam pöccenni, úgyhogy mostanság mindig spectate-elem őket.
    Az is jó, hogy igyekeznek a crew-ban ténykedésre ösztökélni a népet. (FD challenge, crew-s time trial, egyszerűbb FD stunts előrehaladás) Más kérdés, hogy ezt szerver oldalról illene sokkal jobban megtámogatni (rettenetesen kevés a 8 player egy layerben), de én értékelem az erőfeszítést, és tetszik a summit. Egy dolog zavar csak: azóta nincs időm krúzolgatni "csak úgy", hanem mindig valamelyik summitos kihívást csinálom ha van kis időm játszani. Na, ennél nagyobb bajom ne legyen...

Összességében szerintem jó a WR, itt-ott idegesítő, de megújította kicsit a játékot, és egyértelműen jót tett neki. Az már más kérdés, hogy ordas alap-hibák maradtak így is, de ez már a félig tele pohár esete nálam... :)