A drag egy borzalom pláne, ha fordul az út (de miért is fordul? ), a drift irányíthatatlan (sokkal szebb íveket megyek a hegyekben egy P-s RX7-el, mind a drift-essel HC-ben, igaz száraz aszfalton jobb a drift-es, de nagyon furcsa ilyennel még nem volt dolgom), a monster meg úgy pattog, hogy nem fogod meg.
Na igen ott vannak a motorok azok jól sikerültek. Lehet velük egy kerekezni, első kerékre állóra fékezve megállni, gumit égetni, a levegőben figurázni, mondjuk nekem hiányzik, hogy miért nem lehet megfektetni őket. Jópofa lenne az oldalával átcsúszni egy nyerges alatt. Nem is értem ezt az ellentétet a motorok nevetségesen arkad irányításához nem passzol a többi néha megfoghatatlan csúszóssága.
Ez a summit meg egy vicc, van ez a 3 új spec-es verseny (1-1 pályával?? ), van hozzá 2 időfutam, van pár skill kihívás (3), van még 3 crew-ban teljesítendő küldetés, ja igen és van egy summit PvP ahol a játék adja a kocsikat, de valami fostalicskákat persze mindenki 1299-es, miért nem választhatok én mivel akarok indulni röhej az egész.
Sima PvP szerintem ezerszer jobb.
Nem lehúzni akarom, csak lásd miért akarsz kifizetni egy új Crew árat!