Hungarykum#11841
Azzal nincs is baj. TDU2-ben sem voltak egyformák. Volt ami könnyebben és volt ami nehezebben vette be a kanyart, de ettől független jól lehetett irányítani. Volt ami hamarabb kifarolt és volt ami nehezen. Ez a tulajdonság megvan a The Crew-ban is, de nekem nem ez a bajom.
Én a kanyarodás érzékenységére értettem hogy lehetne hasonló.
Egy helyben állva, ha rángatom a kormányt jobbra-balra, akkor egyformán reagáljanak már, mert most nagyon nem így van.
Vezetésnél ugyanez jelentkezik. Ugyanannyi kormánymozdulatra a 1.5-2x-ét vagy csak a felét reagálja. TVR is annyira érzékeny volt, hogy a holtjátékot be kellett kapcsolni hozzá, utána váltottam egy másik kocsira, annál meg jobbra-balra kellett rángatni a kart olyan lassú volt.
Motornál dettó. Az egyik gyorsan reagál a másik meg alig mozog. Menet közben az egyik kanyarodik a másik meg csak próbál.
Belehet állítani jól az irányítást kocsihoz és motorhoz is csak nem mindkettőhöz egyszerre. Ha kocsinál jó lenne, akkor a motor lassan kanyarodik, ha a motor lenne jó, akkor a kocsi lesz nagyon érzékeny. Ehhez is kéne valami összhang. Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.19. 19:09:55