thecrew.jpg
  • Quqa
    Lehet többet nem is fogod tudni elindítani, mert hibás valamelyik telepítőfájl sokan szívnak e miatt újrarakás után. Ezt kipróbálhatod más rendszeren nem tudom, hogy kell megcsinálni, ha mákod van elindul.

Én is azt hittem, hogy elég a 2 mag aztán rájöttem, hogy még sem. Nézd csak meg feladatkezelőben mennyire leterheli a játék full-on fog pörögni a proci. Egyedül bohóckodni esetleg pár ismerőssel csapatni még elég lenne a gond ott következik mikor PvP-re mennél és nem tudod miért laggolsz (értsd: 10-100-200m-re dob hátrább a játék) állandóan. Persze lehet 1990-es Nintendo grafika mellett is játszani a gond ott adódik, hogy ez a játék egyáltalán nincs optimalizálva semmilyen szinten így aztán tök mindegy, hogy low-on vagy high-on játszol (az ultra az már rendesen megfogja a gépeket). 4 magon nagyobb felbontáson costom (2 magon is azon volt) graf. mellett röccenésmentes a játék. 30 FPS alá még nagy városi forgalomban sem esik, core 2-n 18-20 között volt és állandóan laggolt hiába vettem lejjebb bármit.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.02. 18:10:27