thecrew.jpg
  • Ratrak
    Köszi az infókat. Amik most vannak, ott nehéz fejlődni, legalábbis draggal sem az escape, sem a hillclimb, sem a scramble nem pálya... mosterrel mondjuk meglepően jól lehet escape-elni, meg hillclimbolni is.
    A halálom, hogy a summiton a 4 emberes crew-s küldihez sosem lehet embert találni, mindig valaki elkezd valami mást csinálni, tiszta agyrém. Hiába van innen egy rahedli ismerősöm, senki nem akkor játszik, amikor én, így esélytelen vagyok ezeket megcsinálni. :(

#11763 Nem tudok sok okosat mondani, csak annyit, hogy korábban nekem betonstabil 60 FPS volt mindig, de városban nagyobb daráláskor most nekem is szaggat néha. Valszeg a grafikai update jobban megterheli a gépet, és ennyi. Múlik azon is, hogy milyen grafkártyád van, az nvidiákat szereti a játék, a másikat meg nem. (értsd: elvileg azonos tudású kártyák közül nvidiával 20-450%-al gyorsabb...)

#11768 Előre mutató, végül is, már több, mint egy éve bele kellett volna kerülnie, a játék kb. "üvölt" érte, de jobb később, mint soha... :)