thecrew.jpg
  • Norby646
    Tegnap nem volt lehetőségem végignézni a közvetítést. Amennyit láttam ott mindenki joystick-al tesztelte, egyetlen kormánnyal vezérelt részt sem láttam, holott szerintem egy autós játékban ez alap. Amúgy jónak tűnik, a fizika aránylag jó, bár pl.: a kézifékes megfordulás nagyon nfs szerű, az ugratásról meg nem is beszéltem... :D A hangokból nekem kicsit több mély hang hiányzik, egyébként jók. Ami a legjobban zavar, az a szörnyen idétlen nitró hang meg láng effekt, hát az nagyon gáz, örültem volna ha kihagyják ezt az egész idióta nitrós dolgot a játékból, mert marha unalmas. Csinálnak egy ilyen komoly autós játékot, és képesek egy ennyire komolytalan dolgot beletenni... Na mind1... A tükröket remélem, hogy kijavítják. Látszik, hogy van még munka a játékkal. Ami viszont nagyon tetszett az a grafika, a pálya kidolgozottsága, az egész játék hangulata, na meg a garázs rendszer. A küldetések is ötletesek. Összességében tetszett amit láttam, remélem kormánnyal is jó lesz az irányítás, a h-shifter+clutch kombót remélem nem hagyják ki, bár van egy érzésem, hogy erre nincs sok esély. Remélem lesz rá mód, hogy vásárlás előtt kipróbálhassuk, nem akarok még1x befürödni úgy mint a bf4-el.