thecrew.jpg
  • Ratrak
    Na, gurultunk egy nagyobbat Sir Hedge-el, (később GaborIK is csatlakozott, meg még egy srácot összeszedtünk) főleg a havasokban. Kb. 3 óra játék után a nagy kérdés számomra az, hogy mi lesz, ami az alapjátékot is érinti fejlesztés, és mi lesz a WR-specialitás, valamint, hogy mennyit fognak ezért elkérni. Mert a nagy nyávogásokkal szemben nekem tetszik a game első blikkre. A kocsik "lendülete" kanyarodáskor nagyon más lett, de én hamar megszoktam, a fizika szerintem nem gáz (nyilván, MÁS, mint korábban volt, de jobban jutalmazza az odafigyelést talán, és kanyarban analóg irányítással valóban lehet különbséget tenni, sokkal finomabb az átmenet csúszás és tapadás közt - bill.-el nem próbáltam, sosem fogom) driftelni tök jól lehet kontrollerrel és kormánnyal is (bár azt is szokni kell, nyilván, érzésre sokáig tartja a forgásirányt, nehéz rajta változtatni, de szokható, és néha már összejött pár "összefűzés" is). Mondjuk a pontszámot még mindig csak a nyélgázas driftre adja, az nem érdekli, ha szépen íven csúszik az autó fél, vagy akár nullgázzal, és utána szépen megy tovább, nem, neki hülyegyerek-mód kell csak.... pont mint az alapjátékban. Ami még feltűnt, hogy talán kisebbnek tűnnek a különbségek az egyes spec-ek között, legalábbis a C-vel nem nyomtam annyira le a P-t, meg főleg a S-t, mint korábban. Érzésre. A grafika szerintem eddig sem volt rossz, most meg kifejezetten frankó, jó, hogy éjszaka sokkal sötétebb van, kevesebbet látni (a fényszórónk mondjuk elég "furán" világít), a látótávolság sokat nőtt, és összességében tök szép lett a game. Állóképeken kötözködjön az, aki grafikáért vesz játékot, én spec. a játékélmény miatt veszem, az meg jó. A mellékutak végre nem földút-szerűek FFB és rázás szempontból, lehet menni rajtuk akár C-s verdával is normálisan. Eső jó, száradás kicsit gagyi, de elmegy.

Összességében nekem bejön a végeredmény, bugok nem nagyon keserítették az életemet... ugyanakkor.... a kérdésem még mindig az, amivel kezdtem ezt a hsz-t: mi "jön át" az alapjátékba, és mi marad WR-exkluzív, valamint mennyiért lehet majd megvenni... Mert ez így azért eléggé crew 1.1 (jó, legyen crew 1.3! :) ), nem kimondottan crew 2.0...